Az összes találat erre: „ revitalizáció“ (8)
Józsefvárosi sportpálya udvar fejlesztésére kiírt tervpályázat nyertese az Építész Stúdió Ingatlan Kft.
A tervpályázat célja a 2019. évben sorra kerülő Maccabi Európa Játékok infrastrukturális igényeinek biztosítása, a labdarúgó és a gyeplabda mérkőzések lebonyolításához a megfelelő helyszín biztosítása, másrészt a jelenleg kihasználatlanul álló térség revitalizálása, modern városi zöldterület létrehozása.
A józsefvárosi pályaudvar lesz a 2019-es Maccabi világversenyek helyszíne
A pályaudvar barnamezős beruházásának revitalizációját 7,5 hektáron alakítják ki, ahol olyan multifunkcionális sportkomplexumot hoznak létre, amely alkalmassá válik a játékok labdarúgó- és gyeplabdamérkőzéseinek zavartalan lebonyolítására. A beruházás részeként fejlesztik a környék infrastruktúráját is.
Épül a mélygarázs a Millenárison
A héten indul a Millenáris parkban a mélygarázs építése és a tervek szerint jövő év végére elkészül a területét és funkcióit illetően is kibővült Millenáris park.
Ipari seregszemle a Metszet új tematikus számában!
A Metszet ezúttal megelőlegezi a tavaszra várt újjászületést. Az óévet az ózdi rozsdaövezet nekropoliszát újraértelmező Digitális Erőmű és Filmtörténeti Kultúrgyár, valamint az ipari revitalizáció kortárs árnyalatai búcsúztatják. A lapszám a Metszet magazin történetében is új fejezetet nyitva bejelenti a folyóirat nemzetközi tudományos sikerét.
Santiago Calatrava Jövő Múzeuma
A Rio de Janeiro legnagyobb város-rehabilitációs projektjének keretén belül, Calatrava Jövő Múzeuma átadására 2015 decemberében került sor. A Porto Maravilha Urban Operatios program keretén belül megvalósuló revitalizáció összesen 5 millió négyzetméteren, a legkorszerűbb városi szolgáltatások széles skáláját vonultatja fel a gyakorlatban.
Mégis valóra válik a magyar sziliciumvölgy
A Fővárosi Közgyűlés március végén fogadta el a volt gázgyári területre vonatkozó kármentesítési koncepciót. A tervet megküldték a Közép-Dunavölgyi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségnek. Ezek szerint végre megtisztul a volt Gázgyár szennyezett területe.
Sopron, Papréti Zsinagóga építészeti és hasznosítási építészeti ötletpályázata
A pályázat célja, hogy ötletpályázat során olyan színvonalas tervek jöjjenek létre, melyek a Várkerület revitalizáció megindított folyamatához, valamint a Híd utca megnyitásához kapcsolódóan
Zaha Hadid pályázata a belgrádi Beko-negyedre
Belgrád - eredeti nevén Nándorfehérvár - egy olyan utat választott a nemzetközi építészeti - és valljuk be: turisztikai - színpadra kerülésre, ami példamutató lehet: nemzetközi tervpályázatok sorával vonzza az építészek figyelmét.
Vissza