Az összes találat erre: „ sportkomplexum“ (21)
Megnyílt a Ludovika Campus a test és lélek épülésére
Átadták a Nemzeti Közszolgálati Egyetem épületét, a Ludovika Egyetemi Campust és Budapest egyik legnagyobb közparkját, a megújult Orczy-kertet. A legnagyobb egybefüggő campusfejlesztés nemcsak új egyetemvárost teremtett, de az Orczy-negyed megújításával egész Józsefvárosban és Budapesten is javítja az életminőséget.
Józsefvárosi sportpálya udvar fejlesztésére kiírt tervpályázat nyertese az Építész Stúdió Ingatlan Kft.
A tervpályázat célja a 2019. évben sorra kerülő Maccabi Európa Játékok infrastrukturális igényeinek biztosítása, a labdarúgó és a gyeplabda mérkőzések lebonyolításához a megfelelő helyszín biztosítása, másrészt a jelenleg kihasználatlanul álló térség revitalizálása, modern városi zöldterület létrehozása.
A józsefvárosi pályaudvar lesz a 2019-es Maccabi világversenyek helyszíne
A pályaudvar barnamezős beruházásának revitalizációját 7,5 hektáron alakítják ki, ahol olyan multifunkcionális sportkomplexumot hoznak létre, amely alkalmassá válik a játékok labdarúgó- és gyeplabdamérkőzéseinek zavartalan lebonyolítására. A beruházás részeként fejlesztik a környék infrastruktúráját is.
A Haladás új multifunkcionális sportcentruma november 8-án nyílik Szombathelyen
Már megtörtént az átadás-átvétel, most éppen a garanciális utójavítások zajlanak az épületeken. A cél egy olyan nemzetközi szabványoknak megfelelő sportkomplexum és rekreációs övezet kialakítása volt, amely európai szintű szolgáltatást képes nyújtani, és ezt maradéktalanul tudja is az új épület.
Ministadion építés holland módra
Ahol szűkös a hely, nagy kincs a jó ötlet. Erről tanúskodik a Varkenoord klubház Dél-Hollandiában.
Látványos szakaszához érkezett a Haladás szombathelyi sportkomplexumának építése
Látványos szakaszához érkezett a Haladás Rohonci úti sportkomplexumának építése, elkészültek a labdarúgó-stadion előre gyártott szerkezeti elemeinek szerelésével, melynek során 450 tonna acélszerkezetet emeltek a helyére, április végén pedig már hozzálátnak a pályaépítést megelőző földmunkákhoz is.
Világszínvonalú Nemzeti Kosárlabda Akadémia épül Pécsett
Finiséhez érkezett a sportcsarnokból, kollégiumból és tantermekből álló komplexum, melyet a kormány közel 2 milliárd forinttal támogatott. Az akadémia tervei még 2015-ben elkészültek, melyeknek csütörtökön volt a szakmai bemutatója. A Nemzeti Kosárlabda Akadémia a volt szennyvíztelep helyén épül fel.
Nem elég a stadion, indul a Fradiváros építése
Tízmilliárdból épülhetnek jövőre sportlétesítmények Fradiváros néven a Népligetben. De arról, hogy mi lesz a parkkal, a fákkal, keveset tudni.
Budapesten átadták a 3,2 milliárdos világszínvonalú beruházást
A Jövő Bajnokai versennyel vasárnap délelőtt megnyitották a főváros XI. kerületében, a Tüskecsarnok melletti Tüske-uszodát.
Már majdnem kész a Makovecz-stílusú kazánház Felcsúton
Korábban már lehetett tudni, hogy Makovecz Imre stílusában épül kazánház a felcsúti Puskás Akadémián, a stadion mellett.
Haladás stadion: 10 helyett 15 milliárd kell, de semmi gond, lesz pénz
Merőben szokatlan módon hirdettek pénteken győztest a szombathelyi stadionépítési pályázaton. Az Index értesülése szerint a bírálóbizottság érvényesnek nyilvánította az eljárást, annak ellenére, hogy nincs meg a pénz a sportlétesítmény megépítéséhez.
Hárommilliárdból épül Felcsúton két új fűtött focipálya és egy Makovecz-kazánház
Bővül a felcsúti futballakadémia: még ebben a szezonban elkészül két új fűtött focipálya és a hozzájuk kapcsolódó hatalmas, organikus kazánház. Az akadémia az ezzel kapcsolatos sportfejlesztési programra 3,1 milliárd forintot költ, amelyből több mint 2 milliárd forint TAO-támogatás.
Hivatalos! - ilyen lesz a 10 milliárdért épülő szombathelyi stadion
Bemutatták hétfőn Szombathelyen a Haladás közel tízmilliárd forintnyi állami támogatásból épülő új sportkomplexumának végleges látványterveit.
Magyar építészek és mérnökök Algériában
A Lechner Tudásközpont keres minden olyan dokumentumot (tervet, fotót, levelezést), és vár minden visszaemlékezést, mely a magyar építészeknek és mérnököknek az 1960-80-as években Algériában létrehozott munkáival kapcsolatos.
Hatalmas stadiont kap Szombathely
A Szombathelyi Haladás 9,6 milliárd forintért épülő sportkomplexumát Bordás Péter és csapata tervezte. Megmutatjuk az első látványterveket.
A pápai stadion, úgy, ahogyan még sosem láthatta (videó)
Pénteken mutatta ba a megújuló Perutz Stadion látványterveit dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere. A 800 millió forintos, teljes egészében állami forrásból megvalósuló beruházás munkálatai az előzetes tervek szerint már nyáron megkezdődnek.
20 év után elkészült egy budapesti beruházás
Több mint húsz évvel az építkezés kezdete után elkészült a Tüskecsarnok; a multifunkcionális sportközpont hivatalos megnyitója november végén lesz – tudatta az MTI-vel kedden a beruházást lebonyolító Nemzeti Sportközpontok (NSK).
Szenzációs hír! Zobokiék tervezték Kína egyik legnagyobb kulturális komplexumát
Zoboki Gábor és társai tervei alapján épült, s hamarosan átadásra kerül Sencsenben Kína legnagyobb kulturális komplexuma, amely méltó folytatása a magyar és a kínai építészek évtizedekre visszanyúló együttműködésének – jelentették be 2014. április 3-án a Művészetek Palotája Üvegtermében tartott sajtótájékoztatón
Tervpályázati figyelő: Langvang Multifunkcionális Sportközpont
A dániai Randers városban épülő központ többcélú sportpályákat és közösségi események megtartására alkalmas tereket fog tartalmazni. A győztes csapaton kívül a kétfordulós meghívásos pályázatnak többi résztvevője volt: Dorte Mandrup Arkitekter, CEBRA, COBE és Kontur építésziroda.
Tovább épül a "tüskés rája"
Lezárult a Tüskecsarnok építésével kapcsolatos közbeszerzési eljárás, kedden (2013. nov. 19.) elkezdődtek – azaz több mint 16 év után folytatódnak – a sportlétesítmény kivitelezési munkálatai.
Vissza