Az összes találat erre: „ szuperkórház“ (10)
Három szuperkórház-pályázat jön
Három budapesti centrumkórház fejlesztésére írnak ki pályázatot, a dél-budai új centrumkórház építése mellett a másik két esetben összeköltöztetésről van szó – közölte az Egészséges Budapest Program miniszteri biztosa az M1-en.
Teljesen megújul az ORFI, centrumkórházak jönnek
Az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében teljesen megújul az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI), és és három centrumkórház lesz Budapesten. 18,3 milliárdból kezdik meg az építészeti tervezési munkákat.
Tervpályázatot írnak ki a budai szuperkórház tervezésére
Projektcég alakul a dél-budai új – korábban szuperkórházként emlegetett – 1,2 millió ember gyógyítását szolgáló centrumkórház beruházásának lebonyolítására.
Máris káosz van az új szuperkórház építése körül
Az állam eláll vételi szándékától és más helyszínt keres, ha július 8-ig nem tudják megszerezni a dél-budai szuperkórháznak helyet adó ingatlan teljes területét – értesült a VG.hu.
A Nagyvárad téren is lesz szuperkórház
A Nagyvárad térre tervezett, nyolcszáz ágyas vadonatúj épület adja majd a dél-pesti szuperkórház gerincét. A Szent István-kórház területén felépülő új tömb, valamint a kórház a már meglévő, de felújítandó épületei­vel és az Országos Kardiológiai Intézettel együtt mintegy 1500 ágyon biztosítja majd a régióba élők egészségügyi ellátásának bázisát.
A Dobogón épül a szuperkórház
A kormány döntése értelmében a dél-budai „szuperkórház” a Dobogó nevű területen valósul meg, autópálya-lehajtókat is terveznek hozzá – mondta az emberi erőforrások minisztere a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Noll Tamás tervezi a kelenföldi szuperkórházat
A kormány döntött arról, hogy a Kelenföldi pályaudvar közelében építi meg a dél-budai egészségügyi centrumot – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Szuperkórház helyett sportcsarnokot kap Kelenföld?
Lehet, hogy nem is szuperkórház, hanem sportcsarnok épül Kelenföldön - értesült a Magyar Idők. A kórház számára alkalmas újbudai ingatlanokra ugyanis sokan igényt tartanak,s bizony a lehetséges beruházások között sportlétesítmény is szerepel.
30 milliárdból épül Mocsai új kampusza a leégett sportcsarnok pótlására
December 16-án dönt a kormány az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) új helyszínéről. A több mint százezer négyzetméteres új kampuszt viszont kevesebb, mint 3 év múlva át is adnák. A korábbi, szuperkórházról szóló tervek, úgy tűnik, füstbe mentek.
A Sportkórház helyén épülhet az új szuperkórház
Az Alkotás utcai Sportkórház területén létesülhet az új fővárosi szuperkórház.
Vissza