Az összes találat erre: „ tájépítészek“ (12)
Felhívás csatlakozásra a Nyitott Templomok Napja programsorozathoz a Kulturális Örökség Európai Évében
Építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek jelentkezését várják az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására.
Diplomadíj pályázat 2018
A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége "Diplomadíj 2018" címmel pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű ), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben is (Bsc / BA + Msc /MA) végzett hallgatók részére.
Szabó Gábor lett Az év tájépítésze
Szabó Gábor nyerte el a hetedik alkalommal meghirdetett Az év tájépítésze díjat, a közönségszavazás győztese Tatai Zsombor, Az év junior tájépítépítésze pedig Patka Zsuzsa Kincső lett.
Fiatalok Feketén Fehéren 2017.
A MÉSZ pályázata már diplomázott, de a negyvenedik életévet még el nem ért építészeknek és tájépítészeknek. A pályázaton egy pályázó egy pályaművel vehet részt. Pályaművek beadásának határideje 2017. november 15.
Felhívás a XI. Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozatra
Idén is várják építészek, belsőépítészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok, történészek és tájépítészek jelentkezését az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek bemutatására.
Felhívás a tizedik Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz csatlakozásra
Várják építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek jelentkezését az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására.
Bojkottáltak a tájépítészek? Csak hét érvényes pályázat érkezett a parktervezésre
Múlt héten lezárult a Városliget parktervezési pályázata. A nemzetközi tervpályázatra csak hét érvényes pályamű érkezett, ami azért is meglepő, mert ekkora volumenű parkrendezési beruházás utoljára 1974 és 78 között volt, épp itt a Városligetben. Döntés május közepén lesz.
Erődemonstrációt tartottak a tájépítészek: Egységben az erő?
Legújabb könyvük megjelenésének apropóján az építészeknél jobban összetartó szakma képviselőivel zsúfolásig telt meg pénteken a FUGA. A könyv a magyar tájépítészet elmúlt öt évének teljes összefoglalója, segíthet azt is megérteni, miért olyan kemény tárgyalópartnerek ők például a Liget Budapest projekt kapcsán.
LA Hippocampus finisszázs
A Tájakadémia és Land Art Alkotótábor kiállítása
Land art műhelyek / alkotótáborok bemutatkozása és kerekasztal beszélgetés a FUGA-ban
A fákkal békés egymás mellett élésben
Japánból legtöbbször urbánus, kissé kaotikus, zsúfolt környezetben lévő lakóépületek fotóit láthatjuk. Ez a tokiói ház nemcsak zöld környezetével válik ki ezek közül, hanem a tervezői módszere is egyedi és példamutató: az építészek maximálisan tiszteletben tartották a meglévő faállományt.
Magyar tájépítészek sikere Olaszországban
Engem örömmel töltött el a nemzetközi elismerés híre, mert ebből is látszik nem „csak” egy szűk réteget érintett meg a mozgalom, hanem, mondhatni globálisan képes hatni. Gratulálok az eredményhez.
Kedves Kalákások és leendő Kalákások!
Idén is több helyszínen lesznek kisebb-nagyobb kalákák. Itt közöljük előzetes programunkat, amelyekre a megadott létszámban várunk jelentkezőket.
Vissza