Az összes találat erre: „Aranydiploma“ (12)
A 2018. évi Sivatagi Kőrózsa Díj átadása
Timon Kálmán Aranydiplomás okl. építészmérnök, díjalapító a 2018. évi Sivatagi Kőrózsa Díjat Orosz István grafikusművésznek a 15. Nemzetközi Építészkongresszuson, 2018. március 9-én adta át.
Folytatódik Timon Kálmán előadás-sorozata
Az Aranydiplomás építészmérnök folytatja előadás-sorozatát a FUGÁ-ban. A 2018. február 19-én kezdődő IV. szemeszter előadásainak címe:
Építészeti világcsodák, amelyek az előző három szemeszterből kimaradtak.
Aranydiploma
A Magyar Iparművészeti Főiskolán 50 éve diplomázottak kiállítása a FUGA - Budapesti Építészeti Központban
In memoriam Dunai Árpád
Egy éve temettük Dunai Árpádot, aki aranydiplomás, Menyhárd István- és Zielinski Szilárd-díjas okl. építőmérnök, okl. acélszerkezeti szakmérnök, okl. építész-statikai szakmérnök, az MMK alapító tagja, a Jogosultsági Vizsgabizottság aktív tagja, a Tartószerkezeti Tagozat Magasépítési Bizottság elnöke, a BME konzulense, opponense volt.
100 éves a Sivatagi Kőrózsa Díj támogatója, Maday Judith
A Sivatagi Kőrózsa Díjat 2016-ban Losonczi Áron építészmérnök, feltaláló érdemelte ki a LITRACON fényáteresztő beton feltalálásáért és első magyarországi alkalmazásáért. A díjat Timon Kálmán, a Díj alapítója, Aranydiplomás építészmérnök 2016. márciusában, a 14. Nemzetközi Építészkongresszus alkalmával, a Vigadó dísztermében adta át.
Timon Kálmán aranydiplomás építészmérnök: Építészeti világcsodák Egyiptomtól Amerikáig
Az V. szemeszter előadásai 2015-2016. évben (a HAP Galéria után) a Fugában
Mi jut az eszembe a Liget projekt pályázat díjnyertes alkotásairól?
Minden, amit a Liget Budapest pályázatáról újabban tudni lehet címen 2015. január 15-e óta Csépé írása olvasható a Tervlapon, 17 képpel illusztrálva. A képek a díjazott alkotásokat mutatják. Ezeket alaposan áttanulmányoztam és a következő kérdések fogalmazódtak meg bennem, mint Kamarán kívül álló építészben.
JANÁKY
Filmvetítés és beszélgetés a Nyitott Műhelyben
Timon Kálmán 75 éves – Mire elég háromnegyed század?
Timon Kálmán aranydiplomás építészmérnök 75 éves. A kamarai kiadványok szerkesztőjeként ismertem meg másfél évtizede, most már évek óta lelkes segítője lapunknak, rendezvények fáradhatatlan tudósítója. De hogy még Ybl Miklóshoz is köze van, azt magam sem gondoltam volna!
Elhunyt Janáky István
Augsztus 6-án, hétfőn elhunyt Janáky István Ybl-díjas építész DLA, a MOME egyetemi docense. Egy hódmezővásárhelyi kooperációs értekezleten lett rosszul, majd kórházba került, ahol hétfőn hunyt el. 74 éves volt.
Aranydiploma-átadások a Műegyetemen
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karának Tanácsa a 2012. évben jubilálóknak május 23-án a Műegyetem aulájában adta át az arany-, gyémánt-, vas- és rubin okleveleket.
Pro Architectura-díj 2011
dr. Pintér Sándor belügyminiszter az Építészet Világnapján átadta a 2011. évi Pro Architectura-, Lechner Lajos- és Palóczi Antal-díjakat a Belügyminisztérium Márványtermében.
Vissza