Az összes találat erre: „Dél-Afrika“ (6)
Hogyan lesz 42 függőleges betoncsőből a kortárs kultúra fellegvára?
A Heatherwick Stúdió által tervezett MOCAA a világ legnagyobb afrikai kortárs művészetnek szentelt múzeuma egy gabonasiló újragondolásával jött létre.
Luxushotel gabonasilóban
A fokvárosi kikötőben lévő egykori gabonasiló felújításának első ütemeként a Heatherwick Stúdió tervei alapján elkészült a betonmonstrumba illesztett elegáns szálloda
A Piarena vitorlái célba értek a Archchel 2020 versenyen
A Piarena tervezte kongresszusi központ a legmagasabb szintű események megrendezésére is alkalmas. Ilyen esemény a várható BRICS (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika) csúcstalálkozók és a közelgő Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) eseménysorozata.
Svájci patió
A ház egy fiatal dél-afrikai családnak épült a svájci Erlenbachban, a Zürichi-tó mentén.
Heti Válasz: "ott kell lenni az építészkongresszuson"
Csütörtöki számában foglalkozik a Heti Válasz a Nemzetközi Építészkongresszussal, egyebek közt így fogalmaz: Glenn Murcutt az egyik legnagyobb „vad”, akit sikerült a Nemzetközi Építészkongresszus szervezőinek egy évtized alatt becserkészniük.
Peter Rich nyerte az idei Brick Award nagydíját
Egy dél-afrikai nemzeti park központ, az olimpia egyik trafóállomása, egy ürgelyuk alakú házbővítés, egy dobozrakás alakú idősotthon és egy kemence romjából átalakított stúdió a kétévente rendezett Brick-díj nyertese. A könyvbe Vincze László balatonfelvidéki majorsági központja is bekerült.
Vissza