Az összes találat erre: „Snøhetta“ (11)
Relax, lebegés és északi fény
A Snøhetta tervei alapján egy gyűrű alakú hotel épül az Északi-sarkkörön, ahol csak csend, nyugalom és a végtelen táj várja majd a vendégeket.
Vízbe merült étterem
Az oslói és New York-i székhelyű Snøhetta építésziroda "Európa első, részben víz alatti éttermét tervezte meg a norvég tengerpartra. Az épület egy robusztus betondoboz, amelynek egyik vége a partba kapaszkodik, míg a másik fele a tengerbe merül.
Íme, az Új Nemzeti Galéria-pályázat első helyezettjei
A japán Sejima and Nishizawa and Associates (SANAA) és a norvég Snöhetta irodák nyerték el az Új Magyar Nemzeti Galéria nemzetközi tervpályázatának első díját.
Mit tud a norvégok ökocsodája?
Nagy az építészeti technológiák küzdelme a természetet károsító, beszennyező építés átalakítására, s ennek az rendkívül kártékony folyamatnak a megállítására! A bemutatott ZEB-OB besorolású csodaház rafinált megoldásaival újabb reményekkel kecsegtet: talán van valóban fenntartható építés.
Snøhetta hófehérbe álmodta a Väven Kulturális Központot
A Snøhetta tervezőiroda az egyike, annak a hat világhírű irodának, amely meghívást kapott az új Nemzeti Galéria-Ludwig Múzeum épületeire kiírt tervpályázaton való részvételre. A tervezőiroda legutóbbi munkája, a 2014. november 21-én átadott Väven Kulturális Központ Svédországban, melyet máris felterjesztettek a 2014 évi Kasper Salin-díjra.
Egy szétollózott kavics
Snøhetta egy felhasított kavicsformába helyezte a rákbetegeket támogató intézményhálózat Aberdeen-i gondozóját.
Robotok járnak a sikátorban
A napokban adták át Észak-Karolinában a Snøhetta tervei alapján elkészült vadonatúj egyetemi könyvtárat. Hogy a könyvek minél kevesebb helyet foglaljanak el, a hasznos terekben robotokra bízták a könyvek kezelését.
Szoborszerű hegyi fapavilon a Snøhetta-tól
A Snøhetta kompakt épületét jelölték a World Architecture Festival díjára
Hamarosan elkészül New Yorkban a 2001-es terroristatámadás emlékműve
A 2001-es terroristatámadás 10. évfordulóján átadják a Michael Arad építész és Peter Walker tájépítész tervezésében készülő emlékművet a két megsemmisült World Trade Center torony helyén
A Snøhetta múzeumbővítése San Franciscoban
A norvég Snøhetta bemutatta a San Franciscó-i MOMA (SFMOMA, Museum of Modern Art) bővítésére készített terveit
Kiválasztották a londoni Victoria & Albert Museum bővítésének lehetséges tervezőit
Március 2-án mutatta be a londoni Victoria & Albert Museum azt a hét kiválasztott tervjavaslatot, amely a múzeum átalakítására készült
Vissza