Az összes találat erre: „Tarlós István“ (16)
Tarlós: a városépítés Ferencváros jelenkori történetének erős pillére
A városépítés Ferencváros jelenkori történetének erős pillére, a IX. kerület minden eredménye Budapest épülésére is szolgál – mondta Tarlós István főpolgármester hétfőn Budapesten, a 225 éves Ferencváros alapításának napja alkalmából tartott díszünnepségen.
Tarlós: felelős főpolgármester nem ellenezheti az olimpiát
Felelős budapesti főpolgármester nem ellenezheti az olimpiát – mondta Tarlós István az FM 102.1-en szerda este. Úgy fogalmazott, nem hivatott eldönteni, hogy az ország nyerne-e az olimpiarendezéssel, Budapestnek azonban mindenképpen jót tenne. A főpolgármester támogatná az újbudai toronyházak építését is.
Ki gondolta volna? A Moszkva sétányon mehetünk majd az Úszó VB-re!
A magyar és az orosz főváros közötti, 2019-ig szóló együttműködésről írt alá megállapodást hétfőn Moszkvában Tarlós István, Budapest és Szergej Szobjanyin, Moszkva főpolgármestere. Tarlós Moszkva sétányt vitt magával ajándékba.
Tarlós szerint a Kopaszi-gát is alkalmas hely egy felhőkarcolónak
Nem rajong a túl magas házakért, de meg lehet találni a helyüket Budapesten, mondta Tarlós István főpolgármester egy sajtótájékoztatón.
Mekkora az olimpia esélye, és ki Budapest főépítésze?
Tarlós István főpolgármester, Demján Sándor nagyvállalkozó, Fürjes Balázs kormánybiztos az olimpiáról, az esélyekről, a tervezés állásáról - érvek, ellenérvek, Finta Sándor volt főépítész a részletekről a Budapest gyorsítópályán konferencián. És ki az új főépítész?
Szerkezetkész a Dagály Úszóaréna - videó az egy évről
A mai bejáráson Tarlós István főpolgármesterrel és Tóth Józseffel, a XIII. kerület polgármesterével Fürjes Balázs kormánybiztos kijelentette: "ha nem szólnak közbe" rendkívüli időjárási körülmények, akkor költségkereten belül, határidőre befejeződik a beruházás.
Irtó jó lesz! 1500 fát vágnak ki a Római-parton, hogy megvédjék az illegálisan épült házakat
Felpörög a mobilgát-projekt. Menjünk ki utoljára sült hekket enni, vegyünk végső búcsút a Római parttól!
Átadták a Nyugati teret - Tényleg zöldebb lett?
Átadták a megújult fővárosi, VI. kerületi Nyugati teret. Az ünnepélyes átadáson Tarlós István főpolgármester azt mondta: Budapest ismét egy kulturált, élhetőbb és zöldebb köztérrel lett gazdagabb, több évtized várakozás után megújult a főváros egyik legforgalmasabb, a Nyugati pályaudvarnál található fogadótere.
Gigantikus Makovecz-emlékmű épülhet a Budavári Siklónál
Orbán Viktor és Tarlós István már rábólintott arra a tervre, amivel Melocco Miklós szobrászművész kívánja feldobni a budapesti Clark Ádám teret. Az emlékmű tervezésben részt vett a Szabadság téri szobor alkotója is. A szoborcsoport része lesz egy kétméteres Makovecz-arc is.
Megújult a Lukács Fürdő
Befejeződött a budapesti Lukács Gyógyfürdő felújítása, a közel 1,5 milliárd forintos költségből elkészültek a gyógyfürdő felújítási munkálatai. Az elkészült beruházást Tarlós István főpolgármester adta át pénteken.
Döntöttek! - megújul a Móricz Zsigmond körtér
Tarlós István főpolgármester és a Fővárosi Közgyűlés felkérésére a Budapesti Közlekedési Központ 2011 nyarán kezdte meg az M4-es metró állomásépítéséhez kapcsolódóan a Móricz Zsigmond körtér felszíni rendezési tervének felülvizsgálatát.
Álom vagy rémálom? - befedhetik a pesti alsó rakpartot (döntsenek a képek)
A pesti alsó rakpart egy részének lefedése is felmerült lehetőségként a rakparti forgalom átszervezése kapcsán - mondta Tarlós István főpolgármester csütörtökön, a tv2 Mokka című műsorában.
Budapestnek új főépítésze van
Finta Sándor építészt, a Kortárs Építészeti Központ elnökét nevezte ki Budapest főépítészének Tarlós István főpolgármester kedden - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója.
Az építész doktoranduszok átverték a teljes magyar sajtót
Meglepő akciót folytatott le a BME Építőművészeti Doktori Iskolája a várbeli Szent György térrel foglalkozó 2010/11-es tematikus évükhöz kapcsolódóan. Nem álltak meg a tervezésnél, hanem hivatalosnak tűnő fiktív honlappal és soha meg nem tartott sajtótájékoztató összehívásával próbálták a közvélemény figyelmét felhívni a terület problémáira.
Szakmai, civil összefogás és sajtóriadó a bécsi utcai a bontási engedély ellen
Karácsony előtt a bécsi utcai beruházás ellen tiltakozók széles szakmai és civil összefogást és sajtóriadót szerveztek annak megakadályozására, hogy – kihasználva az ünnepnapok csendjét – a kerület kiadja a bontási engedélyt és január elején megkezdődjön a bontás.
A Sanghaji Expó pavilonjai és ipari épületek az új Metszetben
A címlapgrafikát Pethő László készítette a salgótarjáni Mikropakk csarnok terveinek felhasználásával, és a belső oldalakon is több ipari épület kerül terítékre Benczúr Lászlótól, Töreky Balázstól, Kis Pétertől és Molnár Beától, Bodonyi Csabától, Félix Zsolttól és Fialovszky Tamástól.
Vissza