Az összes találat erre: „bölcsőde“ (6)
Ha Zugló, akkor zöld bölcsőde
Hogyan lehet egy földszintes lepényépületet érdekesen megformálni egy forgalmas kereszteződésben? A Zimborás Gábor és Kiss Róbert által tervezett, tájépítészeti objektumként kialakított Mesevonat bölcsőde erre mutat egy egyedi megoldást.
Füleky Zsolt a Bács-Kiskun Megyei építésznapon
Dr. Zombor Gábor államtitkár (volt kecskeméti polgármester) kapta a Bács-Kiskun Építészetéért Díjat, Albrecht László, Horváth Szilárd és Vinczellér Zsolt az "Év Háza Bács-Kiskun Megyében 2014" díjat. Az ünnepségen röviden Füleky Zsolt helyettes államtitkár is felszólalt.
Sátoraljaújhelyi bölcsőde magyar hőszivattyúval
Magyarország első olyan családbarát bölcsődéje, ahol művészeti (zenei, irodalmi) nevelésben is részesülnek a gyermekek. A projekt az Új Széchenyi Terv pályázatán nyert 90%-os támogatást, a kedvezményezett: Sátoraljaújhely Város Önkormányzata volt, a létesítmény összesen 206 millió forintba került.
Várépítő pályázat: a múlt épített örökségének megőrzése, a jövő generációjának támogatása
Nem csupán a 2012-ben második alkalommal kiírt Várépítő pályázaton termékeiket felajánló cégek száma nőtt 9-ről 14-re, de a pályázó intézmények száma is jelentősen megemelkedett.
Energia- és egészségtudatos bölcsőde Kartalon
Napenergia-hasznosítás, hőcserélő, Wicanders parafaburkolatok falfűtéssel – és mindez nem valahol Nyugat-Európában, hanem a magyar vidéken.
Meghalt Makovecz Imre
A magyar organikus építészet mestere Budapesten született, de élete első tíz évében sok időt töltött apja szülőfalujában, a zalai Nagykapornakon, ami nemcsak személyes életére, de későbbi pályájára is nagy hatást gyakorolt.
Vissza