Az összes találat erre: „gigaberuházás“ (8)
Az ABB új innovációs és oktatási kampuszt épít Ausztriában
A 100 millió eurós beruházás helyszíne Eggelsberg, amely a B&R (Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik GmbH) székhelye is, s a céget az ABB egy évvel korábban vásárolta fel azzal a céllal, hogy egyesítsék erejüket, s az élre törjenek. Ez a cég a világ legnagyobb, független beszállítója a szoftveralapú nyílt architektúrájú megoldások piacán.
Dübörög az új Puskás Ferenc Stadion építése
A nettó 142,85 milliárd forintos gigaberuházás ütemtervével összhangban halad az új Puskás Ferenc Stadion kivitelezése, s a cölöpözési munkák 95% már elkészült. A stadion szerkezetét megalapozó 38 darab pilon kivitelezése 2018 első felében ér véget. A stadion szerkezetéhez tartozó 1557 cölöp a helyére került.
Gigaberuházás kezdődik a Horthy-villa helyén
A szántódi épületet már elbontották, luxuslakópark lesz a helyén – adta hírül a 24.hu
Tarlós szerint a Kopaszi-gát is alkalmas hely egy felhőkarcolónak
Nem rajong a túl magas házakért, de meg lehet találni a helyüket Budapesten, mondta Tarlós István főpolgármester egy sajtótájékoztatón.
Forest City néven zöld gigaberuházás indul Malajziában
A Sasaki Associates által tervezett beruházás a becslések szerint várhatóan az 58 300 000 000 SD (40 900 000 000 USD) összeget is elérheti, s mintegy 220 000 munkahelyet biztosít majd a térségben. A Forest City megvalósulásával a régió bekerül a világ gazdasági vérkeringésébe, s ezzel együtt az életszínvonal felemelkedése várható.
Gigaberuházás kezdődik a Ferenciek terénél
Néhány napon belül elkezdődik a déli Klotild palota felújítása a fővárosban, az építkezés várható költsége 6,5-7 milliárd forint, az épület egy százötvenhat szobás, ötcsillagos szállodának ad majd helyet.
Bebukhat a múzeumi negyed terve
Orbán Viktor is elbizonytalanodott, hogy ebben a formában van-e szükség a múzeumi negyed megvalósítására. Az EU ugyanis nem ad pénzt a kormány víziójára, ez pedig azt jelenti, hogy a budai Vár felújításával együtt a Városliget átszabása alaposan megterhelné a központi költségvetést. A Múzeum-Liget sorsa egy májusi kormányülésén dőlhet el.
25 milliárdos gigaberuházás a Margitszigeten
A Fővárosi Önkormányzat által kidolgozott fejlesztési koncepció szerint összesen 25 milliárd forintnyi beruházást hajtanak végre a Margit-szigeten. Az infrastrukturális, a rekreációs, az informatikai, a zöldterületi és a közbiztonságot javító fejlesztéseket a dokumentum 36 oldalon részletezi.
Vissza