Az összes találat erre: „mustra“ (12)
Velencei Biennálé – Hatvanhárom ország az építészeti seregszemlén
Hatvanhárom ország képviselteti magát a szombaton nyíló, 16. Velencei Építészeti Biennálén, melyet idén az Yvonne Farrell és Shelley McNamara főkurátorok által választott Freespace (Szabad tér) tematika mentén rendeznek meg.
Műemlékvédelem a magasföldszinten
Az „Egy kis mustra 2017” című kiadvány bemutatója december 14-én volt, melyen az alábbi nyitóbeszéd hangzott el. A műemlékvédelem fellegeiről, árkokról és a zümmögőkórusról.
Műemléki mustra 2016 – 2. rész
2017-ben ötszázadik évfordulóját ünnepli a reformáció, ebből az alkalomból is örömteli, hogy az Ormánságban sok templom megújulhatott az utóbbi években.
Műemléki mustra 2016 – 1. rész
Az év elején mindig visszatekintünk és összegezzük az előző évet. Baranya megyei műemlékesként van okunk a büszkeségre, mert 2016-ban számos jelentős felújítás történt területünkön.
Hírek a 17. képzőművészeti biennáléról
Viva Arte Viva címmel rendezik meg az 57. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálét 2017. május 13. és november 26. között. Magyarországot Petrányi Zsolt kurátor és Várnai Gyula képzőművész Békét a világnak! (Peace on Earth!) című projektje képviseli.
Velencei Biennále – Fábián Gábor és Fajcsák Dénes képviseli Magyarországot a 2016-os mustrán
Fábián Gábor Fajcsák Dénes társkurátorral együtt beadott, "Arkt" projekt – az Arkttól az ellátóig című pályázatát választotta a legjobbnak a 15. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennále magyar kiállítására kiírt kurátori pályázatának zsűrije.
Csarnokmustra - a 2014-es Foci Világbajnokság helyszínei
2009. május 31-én választotta ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azt a 12 várost, ahol a 2014-es labdarúgó-világbajnokságok mérkőzéseit megtarthatják. Ezek szerint a 2014-es Labdarúgó-Világbajnokságot Brazíliában rendezik 2014. június 12. és július 13. között. A selejtezők után 32 válogatott vehet részt a tornán. A címvédő a spanyol válogatott.
Hivatalosan is megnyílik a "Bálna"
Két év csúszással pénteken átadják Budapest legnagyobb non-standard épületkomplexumát, a CET-ről átkeresztelt Bálna Budapestet.
Fogy a magyar...
Meddig tart?
Szakrális emlékeink
Válogatás a 2007-08-09. évi MUSTRA kiállítások anyagából az Ars Sacra Fesztivál és a Kulturális Örökség Napjai alkalmából
Magyar szobrászok, szobrok, (épület)szobrászat ünnepe
Az Ybl Egyesület május 29. és június 9. között immár másodszorra rendezi meg a magyar szobrászat ünnepségsorozatát, Izsó Miklós halálának 137. évfordulóján.
Elismerés a CET-nek az első nemzetközi mustrán
Kíváncsiság és lelkesedés jellemezte az Európai Építészpolitikai Fórum résztvevőinek CET-ben tett szerdai látogatását. Az EFAP, az EU-s elnökségek alatt félévenként megrendezett konferencia, az építészetpolitika és építészet témakörében nagy jelentőséggel bír, a magyar elnökség legfontosabb építésügyhöz kapcsolódó szakmai eseménye.
Vissza