Az összes találat erre: „sivatagi kőrózsa“ (4)
A 2018. évi Sivatagi Kőrózsa Díj átadása
Timon Kálmán Aranydiplomás okl. építészmérnök, díjalapító a 2018. évi Sivatagi Kőrózsa Díjat Orosz István grafikusművésznek a 15. Nemzetközi Építészkongresszuson, 2018. március 9-én adta át.
100 éves a Sivatagi Kőrózsa Díj támogatója, Maday Judith
A Sivatagi Kőrózsa Díjat 2016-ban Losonczi Áron építészmérnök, feltaláló érdemelte ki a LITRACON fényáteresztő beton feltalálásáért és első magyarországi alkalmazásáért. A díjat Timon Kálmán, a Díj alapítója, Aranydiplomás építészmérnök 2016. márciusában, a 14. Nemzetközi Építészkongresszus alkalmával, a Vigadó dísztermében adta át.
Sivatagi Kőrózsa díjátadás 2014
A Sivatagi Kőrózsa Díjat az építészetet támogató önzetlen magyar mecénások és kiváló szellemi alkotók tevékenységének elismerésére Timon Kálmán 2009-ben alapította. A Sivatagi Kőrózsa Díjat 2014-ben Kovács Gábor bankár és műgyűjtő érdemelte ki a Budapest, Andrássy úti KOGART Ház és a sopronbánfalvai pálos kolostor példás műemléki helyreállításáért.
Sivatagi Kőrózsa Díj 2013
Az építészetet támogató önzetlen magyar mecénások és kiváló szellemi alkotók tevékenységének elismerésére 2009-ben alapított Sivatagi Kőrózsa Díjat 2013-ban Csanády Pál okl. építészmérnök érdemelte ki a tíz nemzetközi építészkongresszus létrehívásáért és eredményes megszervezéséért.
Vissza