hír cikk Hungaroring berházás építkezés rekonstrukció

Kész a terv, kiderült milyen lesz a Hungaroring


donkanyar | 2016. december 30.
     
Bemutatták a Hungaroring új főépületének látványterveit: a tervek szerint 2017 őszén indul az építkezés első szakasza, az új főépületet pedig 2018 őszén kezdenék el építeni.

A Nemzeti Sport Online-ra felkerült képek alapján teljesen megújul majd a boxutca és a főépület, amelyben egyebek mellett a versenybíróság és a médiaközpont is elhelyezkedik. A látványtervből arra lehet következtetni, hogy teljesen átalakul majd a főtribün, illetve a többi lelátó is.

A Nemzeti Sport cikke szerint a felújítási munkák három szakaszban készülnek el, az első 2017 őszén kezdődhet meg. Ennek során a lelátórendszer és a főtribün mögötti rész korszerűsítése és új tévés közvetítőállások építése lesz valósulhat meg. A második ütemben, 2018 őszétől dolgoznának a főépületek és a garázsok megújításán, végül felépülne a látogatóközpont, a múzeum és az egyéb kiszolgáló létesítmények.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter idén nyáron arról beszélt, hogy 2017-ben 5 milliárd forintot szán a kormány a Hungaroring felújítására. A teljes, rekonstrukcióra adott összeg 25 milliárd forint lehet.

Mint ismert, 2015-ben és 2016-ban a mogyoródi aszfaltcsík teljes hosszán kicserélték a kopóréteget (500 millió forintos költséggel), amely fontos és szükséges első lépése volt a felújítási munkálatoknak.

Forrás: www.nemzetisport.hu

A szerző legújabb cikkei:
Kiírták a budavári régi-új Pénzügyminisztérium felújításának I. ütemét
Elkészült a világ leghosszabb tengeri hídja
Új fővárosa lesz Kínának?
Gigantikus Andrássy Emlékmúzeum nyílik a budai Fő utcában
Megnyílt a Hotel Clark
Kiírták a tendert a 3-as metró meghosszabbítására
Új Tisza-híd épül Szolnok mellett
Eldőlt! Az Etele térig 8,6 milliárdból épül meg az 1-es villamos pályája
Zaha Hadid tervei alapján épül a világ legnagyobb repülőtere Pekingben
Dubaj nem megy a Marsig, a sivatagban épít marsi civilizációt
Sokmilliárdos beruházás indul az Andássy úton
Holnap dől el, hogy eladják-e a Bálnát
Az illegális fakitermelés országában fából építenek lélegző lakótoronyotKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: -2 (1 szavazatból)


Hírlevél feliratkozás


Konferencianaptár

Építési megoldások

Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik