Felhívás a Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz való csatlakozásra
színkép 2014.07.21.
Még 10 napig várják építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését az általuk jól ismert templomok bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Kulturális Örökség Napjaival együtt, a Nyitott Templomok Napja (2014. szeptember 20.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2014. szeptember 20-án, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2014. július 31-ig.

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a Fidelio Ars Sacra Fesztivál 2014 különszámában, a www.ars-sacra.hu, a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA


ONLINE PROGRAM FELTÖLTÉSJelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1126 Budapest, Márvány u. 28.
Tel/fax: +36-1-214-08-58
E-mail: ars-sacra@ars-sacra.hu
Honlap: www.ars-sacra.hu

Címkék: Ars Sacra Fesztivál, KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI, Nyitott Templomok Napja