hír rendezvény épületek Ars Sacra Fesztivál KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI Nyitott Templomok Napja

Felhívás a Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz való csatlakozásra


színkép | 2014.07.21
Még 10 napig várják építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését az általuk jól ismert templomok bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Kulturális Örökség Napjaival együtt, a Nyitott Templomok Napja (2014. szeptember 20.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2014. szeptember 20-án, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2014. július 31-ig.

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a Fidelio Ars Sacra Fesztivál 2014 különszámában, a www.ars-sacra.hu, a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA


ONLINE PROGRAM FELTÖLTÉS



Jelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1126 Budapest, Márvány u. 28.
Tel/fax: +36-1-214-08-58
E-mail: ars-sacra@ars-sacra.hu
Honlap: www.ars-sacra.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások