hír cikk

Digitális üveg-tudástár


d.adel | 2020.03.03

Látványos és informatív digitális tudástár jelent meg GlassTime címmel az üvegről, annak feldolgozásáról és alkalmazásáról, amely üvegfeldolgozók, építészek és függönyfalakkal foglalkozó cégek számára kínál hiánypótló összefoglalót a témában.

A Guardian Glass gondozásában megjelent hiánypótló műszaki kézikönyv ugyan szakemberek számára készült, de akár csak a téma iránt érdeklődőknek is sok hasznos információval szolgál.

A GlassTime műszaki kézikönyv online formában megjelent „üveges referencia-kézikönyv”, az üveggel foglalkozó szakemberek „enciklopédiájának” is nevezhetjük. A korábban csak nyomtatott formában elérhető kiadvány új, digitális verziója, könnyen áttekinthető és interaktív, az információk pedig szükség szerint frissíthetők benne. A tartalom a Guardian Glass nemzetközi szakértőkből álló csoportjának munkája, amely nagyban épített a felhasználóktól érkező értékes információkra.

A kézikönyv sokoldalúan közelíti meg a témát: az üveg tulajdonságainak, alkalmazásának áttekintésén és használatának előnyein túl, az üvegfajták vagy éppen gyártástechnológiák bemutatását sem kell hiányolnunk az anyagból. Mindezekre alapozva tesz javaslatokat az üveg feldolgozására, valamint részleteiben ismerteti az üvegszabványokat, illetve áttekinti az üveg, mint anyag lakóházakon és más funkciójú épületeken történő felhasználásának lehetőségeit.

Az online kézikönyv kifejezetten felhasználóbarát: minden oldala nyomtatható, e-mailen megosztható vagy PDF fájlként elmenthető. Az olvasó könnyen elérheti a Guardian Glass termékeinek oldalait, rákereshet benne kulcsszavakra és olyan hasznos online számítási eszközöket is elérhet, mint például a ‘Glass Analytics’. Mindazok, akik pedig további műszaki támogatást szeretnének kapni, termékmintára vagy speciális projekt tanácsadásra van szükségük, igényüket néhány kattintással eljuttathatják a szerzőkhöz.

Guus Boekhoudt, a Guardian Glass Europe, Oroszország és Ázsia alelnöke és a Guardian Europe ügyvezető igazgatója elmondta: „A GlassTime digitális verziójával a Guardian Glass alapvető Üveg-tudástárat épített fel. Ezzel bárhol és bármikor elérhetővé tesszük a felhasználók számára szakértelmünket.”

Hamarosan magyarul is elérhető lesz a jelenleg angolul debütáló digitális üveg enciklopédia, de addig is érdemes tanulmányozni a látványos képekkel illusztrált anyagot.

A GlassTime digitális verziójához látogassa meg a www.guardian-possibilities.com oldalt, további információért pedig a magyar nyelvű weboldalt.

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot a Guardian magyarországi képviseletével:

Németh Árpád András
anemeth@guardian.com
+36 30 479 1828

(X)

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások