Online MÉK szakmai továbbképzések (MMK csak 2013.12.31-ig volt!)
Lakóházépítési megoldások (1 pont)

A Lakóházépítési megoldások az Építési megoldások 2021/2. számához kapcsolódó online képzés. Az 1 pont megszerzéséhez néhány rövid videó megtekintésére, a kapcsolódó (pdf formátumú) cikkek elolvasására van szükség, amely összesen mintegy 2-3 órát vesz igénybe, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 4 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2020/185 (MÉK 1 pont)


X. Épületszerkezeti Konferencia 2020 – online képzés (3.5 pont)

A X. Épületszerkezeti Konferencia online, élő közvetítése alapján készült kreditpontos online képzés. A 3.5 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az első tesztsor 15, a második 20 kérdést tartalmaz, a sikeres elvégzéshez tesztsoronként maximum 2-2 hibát lehet ejteni. Akkreditációs szám: 2020/185 (MÉK 3.5 pont)


Per- és engedélymentes építés 2020 (2 pont)

A Per- és engedélymentes építés – Műszaki és jogi hibák nélkül 2020 című 2020. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Kulturális Örökség Napjai 2020 – Műemlékek Magyarországon (2 pont)

A Kulturális Örökség Napjai 2020 rendezvény keretében készült megyei körképek alapján készült online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Öko-logikus építészet 2020 (2 pont)

A Lakóépületek, felújítások – Közel nulla energiaszinten című Öko-logikus webinárium online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Műemléki Világnap 2020 – Újragondolt műemlékvédelem (1 pont)

A 2020. április 18-ai Műemléki Világnap előadásaiból készült online kreditpontos képzés. Az 1 kreditpont megszerzéséhez mintegy 2 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztsor kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 4 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 1 pont)

Nemzeti Kulturális Alap


Élőmunkaszegény, bolondbiztos építés (1.5 pont)

Az Élőmunkaszegény, bolondbiztos építés című 2020. február 19-ei Webinárium alapján készült online képzés. A 1.5 pont megszerzéséhez mintegy 5 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a 20 kérdéses tesztsor kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 1.5 pont)


Tűzvédelem, OTSZ, TvMI-k (2 pont)

A Tűzvédelem, OTSZ, TvMI-k című 2019. november 7-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Per- és hibamentes építés ázás-ráfázás nélkül 2019 (2 pont)

A Per- és hibamentes építés ázás-ráfázás nélkül című 2019. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Bauhaus 100 – XXII. Belsőépítészek Országos Találkozója, Zsennyei Konferencia – online (2 pont)

A XXII. Zsennyei Belsőépítészek Országos Találkozója (BOT) kétnapos konferencia alapján készült online képzés.
A XXII. Zsennyei BOT Konferencia szakmai program megvalósítását 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Energiatudatos építészeti megoldások egyszerű költséghatékony technológiával (2 pont)

Energiatudatos építészeti megoldások egyszerű költséghatékony technológiával című online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Épületburok és egyenértékűség – Trendi szerkezetek épületszerkezeti megoldásai (2 pont)

Az Épületburok és egyenértékűség – trendi szerkezetek épületszerkezet-tani megoldásai című 2019. október 10-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Hő- és hangszigetelések anyagválasztása – Közel nulla? (2 pont)

A Hő- és hangszigetelések anyagválasztása – Közel nulla? című 2019. szeptember 19-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Öko-logikus építészet 2019 (2 pont)

A jó, a rossz és a csúf – Öko-logikus konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük. Akkreditációs szám: 2019/136 (MÉK 2 pont)


Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? című című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

November 4-én itt lesz elérhető a Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

November 4-én itt lesz elérhető a Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Szerelt technológiák – az idő szorításában... című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

Október 14-én itt lesz elérhető a Szerelt technológiák – az idő szorításában... című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Szerelt technológiák – az idő szorításában... című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

Október 14-én itt lesz elérhető a Szerelt technológiák – az idő szorításában... című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

Szeptember 23-án itt lesz elérhető a Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

Szeptember 23-án itt lesz elérhető a Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Vízszigetelések anyagválasztása és mesterfogásai című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL ( pont) már nem felvehető

Április 22-én itt lesz elérhető a Vízszigetelések anyagválasztása és mesterfogásai című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Vízszigetelések anyagválasztása és mesterfogásai című című webinárium, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

Április 22-én itt lesz elérhető a Vízszigetelések anyagválasztása és mesterfogásai című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Demo gyártói kisfilmek ( pont) már nem felvehető


X. Épületszerkezeti konferencia webinárium (3.5 pont) már nem felvehető


Tűzvédelem, módosított OTSZ című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

November 5-én itt lesz elérhető a Tűzvédelem, módosított OTSZ – a TvMI-k 2020-ban című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Akkreditációs szám: 2019/391 (MÉK 2.5 pont)


Tűzvédelem, módosított OTSZ című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

November 5-én itt lesz elérhető a Tűzvédelem, módosított OTSZ – a TvMI-k 2020-ban című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Akkreditációs szám: 2019/391 (MÉK 2.5 pont)


Homlokzatképzés című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

Október 15-én itt lesz elérhető a Homlokzatképzés – nyílászárók, szerelt és vakolt rendszerek című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Akkreditációs szám: 2019/391 (MÉK 2.5 pont)


Homlokzatképzés című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

Október 15-én itt lesz elérhető a Homlokzatképzés – nyílászárók, szerelt és vakolt rendszerek című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Akkreditációs szám: 2019/391 (MÉK 2.5 pont)


Komfortépítés című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

Szeptember 24-én itt lesz elérhető a Komfortépítés – energetika, hőszigetelés, árnyékolás című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában.


Komfortépítés című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

Szeptember 24-én itt lesz elérhető a Komfortépítés – energetika, hőszigetelés, árnyékolás című Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Akkreditációs szám: 2019/391 (MÉK 2.5 pont)


Öko-logikus Építészet 2020 – Lakóépületek, felújítások közel nulla követelményszinten webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2 pont) már nem felvehető

Itt érhető el az Öko-logikus Építészet 2020 – Lakóépületek, felújítások közel nulla követelményszinten című 2020. május 28-ai konferencia élő közvetítése, webinárium formájában. Itt jelentkezzen, amennyiben kreditpontot igényel! Akkreditációs szám: 2020/54 (MÉK 2 pont)


Magastetők szerkesztése című tervezői nap webinárium részvétel ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, kreditpont-igényléssel (2.5 pont) már nem felvehető

Itt érhető el a Magastetők szerkesztése – beépített tetőterek, szakszerű rétegrendek, különleges megoldások című 2020. május 21-ei Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Itt jelentkezzen, amennyiben kreditpontot igényel! Akkreditációs szám: 2019/391 (MÉK 2.5 pont)


Magastetők szerkesztése című tervezői nap webinárium részvétel, KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (0 pont) már nem felvehető

Itt érhető el a Magastetők szerkesztése – beépített tetőterek, szakszerű rétegrendek, különleges megoldások című 2020. május 21-ei Építész Tervezői Nap élő közvetítése, webinárium formájában. Itt jelentkezzen, amennyiben nem igényel kreditpontot!


Magastetők új kihívások előtt (2 pont) már nem felvehető


Vízszigetelési fogások (2 pont) már nem felvehető


Homlokzatok, szerelt szerkezetek (2 pont) már nem felvehető


Öko-logikus építészet 2018 (2 pont) már nem felvehető


Nyílászárók és energiamérleg (2 pont) már nem felvehető


Fent és lent a szigetelésben (2 pont) már nem felvehető


Energiadizájn (2 pont) már nem felvehető


Ázás, fázás – ráfázás? 2017 (online) (2 pont) már nem felvehető


Járófelületek, belső komfort (2 pont) már nem felvehető


Öko-logikus építészet 2017 (2 pont) már nem felvehető


Víz az épületben (2 pont) már nem felvehető


Épületek tűzvédelme (2 pont) már nem felvehető


Műemlékvédelmi szemle (3 pont) már nem felvehető


Hangszigetelés, akusztika (2 pont) már nem felvehető


Öko-logikus építészet 2016 (2 pont) már nem felvehető


Autodesk Revit (1 pont) már nem felvehető


Jövőtechnológiák az építésben (2 pont) már nem felvehető


Öko-logikus építészet 2015 (2 pont) már nem felvehető


Öko-logikus építészet 2014 (3 pont) már nem felvehető


Kül- és beltéri épületfelújítás 2014 (2 pont) már nem felvehető


Színek az építészetben (2 pont) már nem felvehető


Tetők, homlokzatok (2 pont) már nem felvehető


Minőség a csarnoképítésben (2 pont) már nem felvehető


Tervezői felelősség a tűzvédelemben (2 pont) már nem felvehető


Kül- és beltéri épületfelújítás 2013 (2 pont) már nem felvehető


Kül- és beltéri épületfelújítás 2012 (2 pont) már nem felvehető


Épületszerkezetek III. - Tetők, homlokzatok (2 pont) már nem felvehető


Kül- és beltéri épületfelújítás 2011 (2 pont) már nem felvehető


Értéknövelő felújítás (2 pont) már nem felvehető


Kivitelezési példák (4 pont) már nem felvehető


Épületszerkezetek II. (3 pont) már nem felvehető


Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások