hír

Egy lépéssel mindenki előtt a digitalizáció útján!

Legyen naprakész az építőipari és gépipari trendekkel és technológiákkal!


d.adel | 2023.05.23

Találkozzunk 2023.06.14-én a HungaroCAD és az Arkance Systems Hu közös rendezvényén az Etele Cinema VIP-ben, ahol megismerheti az Autodesk szoftverek legfrissebb újításait.

Találkozzunk 2023.06.14-én a HungaroCAD és az Arkance Systems Hu közös rendezvényén az Etele Cinema VIP-ben, ahol megismerheti az Autodesk szoftverek legfrissebb újításait.

Elhivatottak vagyunk abban, hogy ügyfeleinket segítsük a digitális átalakulás útján, hogy jobb eredményeket érjenek el munkájuk során!

Jöjjön el rendezvényünkre, ahol betekintést adunk a tervezés és a gyártás jövőjébe, új és hatékonyabb munkamódszerekkel ismerkedhet meg. Lehetősége lesz a rendezvény során, hogy tanuljon és kapcsolatot teremtsen az építészet, a térinformatika és a gépipar vezető szakértőivel.

  • Időpont: 2023.06.14. 8:30-14:00-ig
  • Helyszín: Etele Pláza- Multiplex Mozi, Budapest 1115,  Etele út 68.  
  • Belépés: Előregisztráció esetén ingyenes, helyszínen 19 500 Ft+Áfa/ fő

Nézze meg, hogyan használják az iparági szakértők az új technológiát csapataik, termékeik és vállalkozásaik fejlesztésére. Neves vendégelőadóink, munkatársaink és szakértőink előadásaiból megtudhatja, hogyan alakítják át iparágukat az Autodesk által nyújtott eszközökkel, remek gondolatvezetéssel, iparági betekintéssel és az innováció új perspektíváival.

Sikeres projektek kerülnek bemutatásra valós példákon keresztül a kezdetektől a befejezésig, kiemelve a kihívásokat és megoldásokat.

Bővebb információ a rendezvényről és előadókról a weboldalunkon olvasható!

Regisztráció:  Autodesk szakmai fórum by Arkance | HungaroCAD

(X)

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások