hír bérlő étterem irodaház skanska kantin

Prémium étterem és kantin fog nyílni a H2Offices irodaházban


Breezy | 2021.09.10

A KANTIN éttermi szolgáltató az első bérlője a Skanska legújabb projektjének, a H2Offices irodaháznak. A tervek szerint 1 200 m2-en alakítják ki a prémium vendéglátó egységet, ami az ételek minőségén túl egyedi és igényes kialakításával fog kitűnni a hagyományos irodaházi éttermek közül.

Megvan a H2Offices komplexum első bérlője: a Skanska által fejlesztett irodaházat választotta legújabb, magas minőségű vendéglátó egységének helyszínéül a KANTIN brand alatt működő étteremhálózat, mely 2019-ben indult útjára. 1200 négyzetméteres terület, sokszínű kínálat, kellemes hangulat és kiemelkedő, egyedi design jellemzi majd. A koncepció lényege, hogy minőségi alapanyagokból készítenek éttermi színvonalú fogásokat, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást, legyen szó akár komoly üzleti ebédről, vagy gyors és finom étkezésről ebédidőben. Egészséges – így például vegetáriánus és vegán – ételek széles választéka, minőségi alapanyagok jellemzik majd a kínálatot. Az étterem mellett egy hagyományos görög taverna várja majd a látogatókat á la carte ajánlattal és a irodai munkaidőn túli nyitva tartással, egy görög-magyar konyhafőnök irányítása alatt. Ezenkívül egy speciality kávézó is elérhető lesz egy partneri együttműködésnek köszönhetően azok számára, akik esetleg csak egy kávét, gyümölcslevet vagy péksüteményt szeretnének elfogyasztani.

Ahogyan Cseke Amarilla, a Skanska bérbeadási és vagyonkezelési menedzsere elmondta: “Nagyon örülünk, hogy a KANTIN étterem az első bérlőnk, hiszen szemléletmódjuk és működési alapelveik igen hasonlóak azokhoz, amiket mi is követünk. Az egyik legfontosabb szempont számunkra az volt, hogy a H2Offices irodaházban dolgozók számára magas minőségű és változatos egészséges étkezési lehetőséget biztosítsunk, és nagy lépést tettünk most ebbe irányba. Biztos vagyok benne, hogy a további bérlők számára is hozzáadott értékkel bír, hogy ilyen magas minőségű étkezési lehetőség lesz elérhető az irodaházunkban.”

A H2Offices irodakomplexum első fázisának építése 2020 augusztusában kezdődött a Fővárosi Vízművek egykori telkén a dán Arrow Architects építésziroda koncepciótervei alapján.
Hagyományos skandináv design elvek és környezettudatosság jellemzik majd az új épületegyüttest, mely használói igényeire fókuszálva, mégis a természettel harmóniában fog működni. A LEED és WELL, valamint WELL Health & Safety tanúsítványok megszerzését célzó fejlesztés nagy, a víz elemet előtérbe helyező kertet, sokféle étkezési- és rekreációs lehetőséget nyújt majd az itt dolgozók számára.

A KANTIN étteremhálózat tulajdonosai, Szini Béla és Hegyi Attila több mint húsz év tapasztalatával a hátuk mögött döntöttek az épülő irodaház mellett. “Az éttermeink magas minőséggel, a lehető legjobb alapanyagokkal és attraktív designnal várják a vendégeket. Egyszerűen mondva bisztró stílusú étkezést biztosítunk egy irodai kantinban. Amikor megismertük a H2Offices épületét, azonnal beleszerettünk a dizájnba és a lokációba. Nagyon nagyra értékeljük a Skanska munkatársainak elkötelezettségét és csapatszellemét, amiknek köszönhetően ez a megállapodás létrejött. Ritkaság egy olyan fejlesztővel találkozni, aki érti, hogy egy irodai környezetben működő vendéglátó egység más megközelítést igényel a tulajdonosok részéről és a Skanska ilyen. Nagy várakozásaink vannak ezzel a vállalkozással kapcsolatban.” – hangsúlyozta Hegyi Attila tulajdonos.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások