színkép | 2013.09.12
Kortárs Építészeti Központ felhívása

Van egy építészeti témájú filmed? A Budapesti Építészeti Filmnapok 2014 márciusában tartandó 6. kiadása várja az építészeti, városi és design témájú filmeket, műfaji megkötés nélkül. A nevezés ingyenes.
A Rotterdami Építészeti Filmfesztivál által inspirált és a KÉK által 2007-ben kezdeményezett Építészeti Filmnapok küldetése, hogy párbeszédet teremtsen a filmre inspirációként és eszközként tekintő építészet, valamint az építészethez és a városhoz mint témához forduló film között.

Beküldési határidő: 2013. október 31.

További információ: www.kek.org.hu/filmnapok/felhivas-2014 és filmnapok@kek.org.hu.

A filmek leadásának menete:
1 – Töltsd ki a nevezési lapot
2 – Küldd el a filmed linkjét vagy filmet online fájlküldővel (dropbox, wetransfer, stb.) a következő címre: filmnapok@kek.org.hu


CALL FOR ENTRIES ++++ 6th Budapest Architecture Film Days, March 2014
Hungarian Contemporary Architetcure CentreDo you have a film on architecture? The Budapest Architecture Film Days is now accepting submissions for its 6th edition to be held in Budapest in March 2014. We are looking for works in all genres, forms and lengths related to design, architecture and built environment. Entry is free.

The mission of the film festival is to generate a dialogue between architectural practice that finds inspiration in cinema, and cinema borrowing its subjects from architecture and the city.

Deadline: 31th October, 2013.

For more information about the festival please visit www.kek.org.hu/filmnapok/en/call-for-entries-2014. For related questions please contact filmnapok@kek.org.hu.

Please find the steps of submitting a film below:
1 – Fill out the online submission form
2 – Send your film via an online file-transferring platform (dropbox, wetrasfer, etc.) to filmnapok@kek.org.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások