SZAKLAP-ELŐFIZETÉS

Építészeti szaklap, nyomtatott kiadás,
évi 6 alkalommal jelenik meg.

A Metszet mértékadó médiumnak számít, egyetlen közép-európai építészeti magazinként jegyzett a tudományos lapok legtekintélyesebb fórumán, az Elsevier kiadó Scopus rendszerében; a szakma vezető véleményformálóinak orgánuma, egyben a legolvasottabb építészeti folyóirat.

METSZET

6 lapszám: 7.524 Ft+áfa, azaz 7.900 Ft Megrendelem
Diákelőfizetés: kedvezményre csak szakirányú egyetemen/főiskolán/középiskolában tanuló diákok jogosultak): 6 lapszám: 3.762 Ft+áfa, azaz 3.950 Ft Megrendelem

12 lapszám: 12.286 Ft+áfa, azaz 12.900 Ft Megrendelem

18 lapszám: 17.047 Ft+áfa, azaz 17.900 Ft Megrendelem

Építőipari szaklap, nyomtatott kiadás,
évi 4 alkalommal jelenik meg.

Az Építési Megoldások – mint azt neve is jelzi – a tervezés, a kivitelezés és az épületüzemeltetés területén dolgozó szakemberek munkájához kíván kézzelfogható segítséget adni. A négy megjelenő lapszám mindegyike kifejezetten
egy-egy témakörrel foglalkozik, azzal a céllal, hogy az adott terület legaktuálisabb kérdéseiről – a témakör legkiválóbb hazai szakértőinek bevonásával – magas színvonalú, hiteles szakmai ismereteket nyújtson, melyek a mai hazai gyakorlatban alkalmazhatók.

ÉPÍTÉSI MEGOLDÁSOK

4 lapszám: 1900 Ft+áfa, azaz 1995 Ft Megrendelem

 

A "MEGRENDELEM" GOMBRA TÖRTÉNŐ KATTINTÁS UTÁN ÁTIRÁNYÍTJUK ÖNT AZ ARTIFEX KIADÓ WEBOLDALÁRA – OTT TUDJA A MEGRENDELÉST FOLYTATNI ÉS VÉGLEGESÍTENI. (UGYANAZ A FELHASZNÁLÓNÉV ÉS JELSZÓ ÉRVÉNYES AZ ARTIFEXKIADO.HU ÉS AZ EPITESIJOG.HU RENDSZERÉBEN IS!

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások