hír pályázat Budapest pavilon

Budapest Box: Megjelent a pályázati kiírás!


sebesp | 2015.02.06
Budapest Főváros Önkormányzata pályázatot hirdet a Vörösmarty téri rendezvények egyedi arculatú vásári pavilonrendszerének tervezésére.

A pályázat célja, hogy a tér rendezvényei megújuljanak, a kereskedelmi pavilonok és vendéglátó egységek karakteres és egységes dizájnt kapva emeljék a fővárosi rendezvények színvonalát. A pavilonrendszernek alkalmasnak kell lennie a turisztikai szempontból legjelentősebb karácsonyi vásár kiszolgálására, de emellett elvárás, hogy valamennyi vásárra és rendezvényre (könyvvásár, tavaszi fesztivál) adaptálható legyen.

A pályaműnek be kell mutatnia azt a pavilonrendszert, mely rugalmasan képes alkalmazkodni a különböző típusú rendezvényekhez és az árusok és vendéglátósok eltérő igényeihez is, de mégis egységes arculatként összefogja, és egyedi karakterűvé teszi a Vörösmarty téri vásárokat.

A tervben részletesen ki kell dolgozni azt az alapegységet vagy alapegységeket, melyekből a pavilonrendszer felépül, továbbá be kell mutatni azok variálhatóságát, sorolhatóságát, és konkrét alkalmazhatóságát a téren.

A pályázat nyilvános, amelyen részt vehet a pályázat honlapján regisztráló minden természetes személy, jogi személy és alkotói csoport.

A bíráló bizottság tagjai:
Elnök: Szalay-Bobrovniczky Alexandra
Társelnök: Dr. Finta József DLA. h.c.
Tagok: Lánszki Regő, Böszörményi Nagy Gergely, Deák Krisztina

A pályaművek beadásának határideje: 2015. március 30. 24:00.

A részletes pályázati felhívás innen letölthető.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások