hír rendezvény Budapest100

Budapest100 – Találkozzunk a Tizediken!


Ware-Nagy Orsolya | 2020.09.10

A Budapest100 városi fesztivál idén tíz éves. A jubileumi évben minden eddiginél több ház és közösség jelezte, hogy csatlakozik a programhoz – és ez a tavaszról őszre halasztott új időpontban is így van.

A sikeres civil programot szeptember 19-én és 20-án rendezzük meg, „Találkozzunk a Tizediken!” alcímmel. A tizedik Budapest100 újdonsága, hogy most kortól és helytől függetlenül csatlakozhattak az épületek, ahol a lakók szívesen megnyitják a kapukat, hogy a pincétől a padlásig bemutassák ahol élnek és dolgoznak.

Minden ház érdekes! – ez a mindenkori mottónk. Az ingyenes eseménysorozatot önkéntesek és a lakók közösen szervezik. A Százéves házak, Rakpartok, Nagykörút, Terek, Bauhaus100 után a város fesztiválja az épített környezetet és a programokat szervező közösségeket ünnepli.

Tudjuk, hogy biztosítanunk kell azokat a feltételeket, amelyek között a csatlakozó házakban élők és a látogatók, önkénteseink és minden együttműködő biztonságban van. A szeptemberi előírásokat maradéktalanul betartjuk mindannyiunk érdekében.

A Budapest100 a város ünnepe, a hétvége, amikor közelebb kerülnek egymáshoz az ismeretlen ismerősök, a szomszédok és a sokfelől érkező kíváncsi városlakók. Reméljük, így lesz.

Részletek: Facebook, Instagram

Forrás: sajtóközlemény

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások