hír pályázat díj

Diploma Díj 2020 – Pályázati felhívás


színkép | 2020.06.25

A Magyar Építész Kamara és Tagozatai, valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége közös "Diplomadíj 2020" pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben is (3+2 éves azaz Bsc/BA + Msc/MA) szinten végzett építészhallgatók részére.

A pályázaton 2019 második félévében, vagy 2020 első félévében diplomázott, és sikeresen végzett okleveles építészek, építészmérnökök, építésztervező művészek, belsőépítészek, környezettervezők, az okleveles településmérnök osztatlan képzésben vagy a településmérnöki Msc képzésben, valamint a településtervezési diplomamunkát készítő, építész/építészmérnöki mesterképzésben részt vettek, továbbá a tájépítészmérnök és táj- és kertművész mesterszakon végzettek pályázhatnak.
Részt vehetnek a nem magyarországi egyetemeken végzett, de magyar nyelvet beszélő építészek, belsőépítészek, tájépítészek és településmérnökök is, de kizárólag magyar nyelvű anyaggal.

A Diplomadíj pályázatra csak Msc és MA szintű diplomamunkaként készülő építész tervek, belsőépítész-környezettervezői tervek, műemléki épület rekonstrukciós témájú tervek, terület- és településrendezési tervek, táj- és kertépítészet tárgyú diplomamunkák tervei nyújthatóak be.

A benyújtás kizárólag elektronikus úton történhet.

A benyújtott belsőépítész-környezettervező, a műemléki épület rekonstrukciós témájú terveket, a táj- és kertépítész, valamint a terület- és településrendezési tervezési diplomamunkákat tagozatonként külön tagozati Bizottságok is értékelik és díjazzák.

A pályázat feltöltésének ideje:

2020. szeptember 01. (kedd)  00.00 óra és szeptember 11. (péntek) 23:59:00 óra között.

Az oldal csak ebben az időszakban érhető el.

Bővebb információ és a letölthető adatlap a Magyar Építész Kamara honlapján található.

Forrás: Magyar Építész Kamara

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások