hír pályázat díj

Építőipari Nivódíj 2014

MÉK Sándy Gyula díj


Ulrich Tamás Norbert | 2014.08.13
Az Építőipari Nivódíj 2014 és a Sándy Gyula díj 2014 évi hirdetménye

Tisztelt Kollégák!

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) és az Építéstudományi Egyesület mint alapítók, valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közműtechnológiákért Egyesület nevében az Építőipari Mesterdij Alapítvány Kuratóriuma a létesítmények létrehozásában résztvevők jó együttműködésének, a kiváló tervezésnek és a mesterséget magas fokon megvalósító kivitelezésnek nyilvános elismerésére és ezáltal a szakma becsületének, megbecsülésének növelése érdekében ez évben is meghirdette az

ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ

pályázatot, amelyet a kategória-győzteseknek átadott Tanúsítvány és a létesítményen elhelyezendő bronzkeretes réztábla vagy Elismerő Oklevél testesít meg.

A Kuratórium a következő tizenegy kategóriában vár pályázatokat:

• középület;
• irodaépület;
• kereskedelmi létesítmény;
• sport- és szabadidős létesítmény;
• ipari és energetikai létesítmény;
• műemlék helyreállítás, rehabilitáció;
• közlekedési létesítmény;
• komplex infrastrukturális létesítmény;
• környezetvédelmi és vízügyi létesítmény;
• többlakásos lakóház;
• mezőgazdasági létesítmény.

Valamint a Magyar Építész Kamara által alapított Sándy Gyula díjra is lehet pályázni.
A MÉK Elnökség határozata alapján a díj annak a pályázó fővállalkozó felelős műszaki vezetőjének adományozható, aki a bírált pályázatok valamelyikénél a legeredményesebben működött közre az építészeti koncepció megvalósításában.


A pályázóknak az adminisztrációs és szervezési feladatokat is ellátó Építóipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriumától a +36-30-525-1300 telefonon, email-en (mesterdij@mesterdij.hu) kért, vagy az internetről (www.mesterdij.hu) letöltött űrlap kitöltésével és az ott meghatározott mellékletek csatolásával kell jelentkezniük 2014. szeptember 19-én, pénteken 16 óráig a 1013 Budapest, Döbrentei tér 1. szám V. emelet 503. alatt személyesen leadott, vagy postán a Kuratórium címére feladott pályázati dokumentációval. Ugyanitt megtekinthetők a részletes pályázati feltételek is.

A pályázatok értékelését a Kuratórium által felkért Bíráló Bizottság végzi. A 2014. évi pályázat eredményét a Bíráló Bizottság elnöke 2014. decemberben hirdeti ki és átadja a Tanúsítványokat, illetve Elismerő Okleveleket. Az Építőipari Nívódíjat hirdető tábla létesítményen való elhelyezésére és felavatására 2015. első negyedévben megfelelő ünnepélyes keretek között kerülhet sor.

Kérjük Önt támogassa munkánkat, hogy minél szélesebb körben ismert legyen ezen pályázat és bíztassa munkatársait és kollégáit, hogy a kiemelkedő létesítmények pályázatait segítsék elő.

Budapest, 2014. augusztus 10.

dr. Hajnóczi Péter a Magyar Építész Kamara elnöke sk.

Pallay Tibor az Építőipari Mesterdíj Alapítvány elnöke sk.

www.mek.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások