képzés exkluzív

Ilyen még nem volt! Fotósuli építészeknek

November 14-én indul a a Canon-Metszet fotósuli


Csépé | 2018.10.26
Mitől lesz egy fotó professzionális? Milyen technikai feltételei vannak egy jól sikerült fotónak? Hogyan fotózzunk este, nappal, vagy éppen a makettot a műteremben? Milyen utómunkára van szükség? A MOME Fotográfia Tanszék és az Artifex Kiadó közös képzésén ezekre is választ kaphat. A kiscsoportos képzésre mostantól lehet jelentkezni.

Egyre több építész egyre több fotót készít és tesz közzé – akár közösségi oldalán, weboldalán – épületeiről. Nem mindenkinek és nem minden épületnél van módja professzionális épületfotóst alkalmazni, ezért gondolt arra a Metszet szerkesztősége, hogy a MOME Fotográfiai Tanszékének szakmai tudásával képzést szervez speciálisan építészek számára. Nyilván öt nap alatt senki sem lesz profi épületfotós, de garantáltan javulni fog a felvételeinek minősége.

A képzés fő előadója Oravecz István fotográfus, a MOME Fotográfia Tanszék egyetemi adjunktusa, műteremvezető. Egy-egy alkalommal előad Bujnovszky Tamás, valamint a Canon egy fotótechnikai szakértője, Gálné Herczeg Andrea illetve Csanády Pál, a Metszet főszerkesztője.

A képzés kiscsoportos (legfeljebb 16 fő), szerda esténként lesz, november 14-től kezdődően, négy alkalommal a MOME TWO új épületében, egy alkalom a MOME "Z" számítástechnikai laborjában. (A jelentkezésnek nem előfeltétele az építész diploma, hallgatókat, építészet iránt érdeklődőket is szívesen látunk, de a témája kizárólag az épületfotózás, ide értve a makettfotózást is.)

Részletes tematika, további részletek itt

 

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások