hír díj fiabci

Magyar ingatlanfejlesztéseket díjazott a Nemzetközi Ingatlanszövetség


sebesp | 2019.06.12

Az Ózdi Kultúrgyár projekt, a Ludovika Campus és a szegedi ELI ALPS Lézerkutató Központ is díjat nyert a Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatán.

Gönczi László, a FIABCI Magyar Tagozatának elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztására, elismerésére szolgáló pályázaton 11 magyar ingatlanfejlesztő indult. Örökségvédelem kategóriában az Ózdi Kultúrgyár Projekt megvalósításáért a Forum Hungarikum Nonprofit Kft. végzett az első helyen. 

Speciális létesítmények kategóriában a Budapesten található Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek otthont adó Ludovika Campus projekt nyerte el a második helyezést. 

A szegedi ELI ALPS Lézerkutató Központ megépítéséért ipari létesítmény kategóriában szintén második helyen végzett a Swietelsky Magyarország Kft. és a Strabag-MML Kft., a vállalatok konzorciumi formában valósították meg a fejlesztést.

Az FIABCI Magyar Tagozatának elnöke elmondta, hogy a vállalkozások, illetve az egyetem képviselői a Nemzetközi Ingatlanszövetség május 30-i moszkvai ülésén vehették át az első, valamint a második helyezésekért járó nívódíjakat. Az elismerések az országimázs miatt fontosak Magyarország számára – jelentette ki Gönczi László. 

A helyszínen kiadott közleményben felidézték, hogy az elmúlt 20 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők 22 első és 30 második helyezést nyertek el Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton.

(MTI)

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások