hír képzés

Online pontszerzés a Tetőpont konferencia anyagaival


Rajki Diána | 2011.07.20
Nem csupán a tavaszi továbbképzés sorozat résztvevői szerezhetnek újabb 2 pontot a www.tervlap.hu/tovabbkepzes oldalra most felkerült, a Tetőpont szakmai továbbképzés és konferenciasorozat előadásaiból készül két új online továbbképzési modul segítségével.

Az előadások az energiatakarékos működést célzó tetőn és homlokzaton megvalósítható értéknövelő felújítási megoldásokat járják körül.
A kreditpontos rendezvénysorozat anyagai már elérhetőek a www.tervlap.hu/tovabbkepzes oldalon, így azok akár újra meghallgathatóak és az online teszt kitöltésével le is lehet vizsgázni a tartalmukból. Ezzel nem csupán a tavaszi helyszíneken megjelentek szerezhetnek további kreditpontokat, hanem azok is elmélyülhetnek témában és levizsgázhatnak az anyagból, akiknek nem volt módjuk a továbbképzéseken tavasszal részt venni.
A Creaton és az Építési megoldások szaklap szervezésében 12 helyszínen tavasszal megrendezett konferenciasorozat célja volt, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben indokolt módon az energiatakarékos működést célzó felújítási piac számára mutasson értéknövelő megoldásokat a tetők és homlokzatok tekintetében. A témát egyetemi szakemberek alapozták meg, felkért neves magyar építészek az építészeti megközelítésről gondoskodtak, valamint nemzetközi kitekintésre is sor került egy előadás keretében. Szó volt továbbá a különböző homlokzati felületképzési megoldásokról, a tető alternatív energiafelhasználásban betöltött szerepéről, illetve a tetőfelújítás az épület energetikai állapotára gyakorolt hatásáról.
A TetőPont konferencia néven most felkerült két új modul 4-4 órányi kötelező és 1-1 órányi ajánlott tananyagot tartalmaz. Egy modul elvégzéséért 2 továbbképzési pontot ír jóvá mindkét kamara.
(Akkreditációs szám: 2009/11/311 (MÉK), 01/2011/0038 (MMK))

Az előadások itt tölthetőek le.
www.creaton.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások