hír BME Urbanisztika Tanszék

Urbanista Felsőfokú Szakirányú Továbbképzés indul ősszel


Ware-Nagy Orsolya | 2022.05.02

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Urbanisztika Tanszéke 2022. szeptemberében új évfolyamot indít az „Urbanista” felsőfokú szakirányú továbbképzésen.

A tanfolyam négy féléven keresztül az urbanisztika legfontosabb témaköreit havonta egy-egy háromnapos tematikus konferencia formájában tárgyalja. Különleges figyelmet szentelünk a településrendezés témakörének, amit két elméleti konferencia után egy helyszíni gyakorlat és vezetett tantermi gyakorlatok mélyít el. A négy intenzív félév szakdolgozattal és államvizsgával zárul.

A képzés helyszíne az Urbanisztika Tanszék, tandíja félévenként 190.000 Ft.

A tanfolyamra építészmérnök, építőmérnök, tájépítészmérnök, településmérnök, közlekedésmérnök, környezetvédelmi mérnök szakos oklevéllel lehet jelentkezni. Ugyancsak várjuk a településtervezésben-településfejlesztésben dolgozó geográfus, jogász, közgazdász, szociológus kollégákat.

Jelentkezni kitöltött jelentkezési lappal, az első diploma másolatával, rövid szakmai önéletrajzzal kell 2022. június 30-ig a Központi Tanulmányi Hivatal honlapján: kth.bme.hu/urlap

Kérjük, hogy a dokumentumokat digitálisan küldje el a képzés vezetőjének is:
Szabó Julianna PhD egyetemi docens
telefon: 36-1-463-3849,
email: szabojuliannaphd@gmail.com

Tervezett menetrend és tematika

Forrás: BME Urbanisztika Tanszék

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások