díj Schönvisner István-díj és -emlékérem Ybl-díj Forster Gyula-díj

Várják a javaslatokat a 2022-es Ybl-díjakra, a Forster- és Schönvisner-díjakra


Csépé | 2021.12.16

Január kilencedikéig várja a Miniszterelnökség a javaslatokat.

Az Ybl Miklós-díj adományozására vonatkozó javaslatokat szakmai bíráló bizottság fogadja be, véleményezi és rangsorolja. A bíráló bizottság tagjai az építészeti, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkár, mint a bizottság elnöke; a Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke, mint a bizottság társelnöke; a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata, a Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Építész Kamara delegáltjai, valamint az elnök által felkért Ybl-díjas személyek.

A díj adományozására vonatkozó javaslatok benyújtásának (elektronikus feltöltésének) határideje:
2022. január 09. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

A formai követelményekről és a további tudnivalókról az Ybl Miklós-díj weboldalán lehet tájékozódni, a kizárólag elektronikus úton beküldendő javaslatok – regisztrációt követően – ide tölthetők fel 2021. december 16. csütörtök 12:00 órától.

A Műemlékvédelemért – Forster Gyula-díj adományozására vonatkozó javaslatokat szakmai bíráló bizottság fogadja be, véleményezi és rangsorolja.A bíráló bizottság tagjai az építészeti, és építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkár, mint a bíráló bizottság elnöke;  az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság elnöke, mint a bizottság társelnöke; valamint az elnök által felkért legalább három, legfeljebb öt műemlékvédelmi szakember.

A díj adományozására vonatkozó javaslatok benyújtásának (elektronikusfeltöltésének) határideje:
2022. január 09. (vasárnap)  23 óra 59 perc.

A formai követelményekről és a további tudnivalókról jelen kiírás következő oldalán, illetve a Forster Gyula-díj weboldalán lehet  tájékozódni,  a  kizárólag  elektronikus  úton beküldendő javaslatok – regisztrációt követően – ide tölthetők fel 2021. december 16. csütörtök 12:00 órától.

A Régészeti örökségért – Schönvisner István-díj adományozására vonatkozó javaslatokat szakmai bíráló bizottság fogadja be, véleményezi és rangsorolja. A bíráló bizottság tagjai az építészeti, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkár, mint a bíráló bizottság elnöke; az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság elnöke, mint a bizottság társelnöke; valamint az elnök által felkért legalább három, legfeljebb öt régész.

A díj adományozására vonatkozó javaslatok benyújtásának (elektronikus feltöltésének) határideje: 
2022. január 09. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

A formai követelményekről és a további tudnivalókról jelen kiírás következő oldalán, illetve a Schönvisner István-díj weboldalán lehet tájékozódni, a kizárólag elektronikus úton beküldendő javaslatok – regisztrációt követően – ide tölthetők fel 2021. december 16. csütörtök 12:00 órától.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások