hír Bramac Icopal szigetelés tető

Világszínvonalú márkák újragombolva


d.adel | 2018.05.28
A Bramac a közel 100 éves múltú nemzetközi vállalatcsoport, a Braas Monier Building Group tagjaként immáron negyedik évtizede tölt be piacvezető szerepet a hazai építészeti szektorban. Idén új időszámítás kezdődött a veszprémi székhelyű cég életében, ugyanis az Icopal Kft.-vel karöltve az újonnan alakult BMI Group cégcsoport részévé vált.

A Braas Monier és az Icopal nemzetközi fúziójával létrejött BMI Group vállalatcsoport magyarországi piacvezető vállalataként a Bramac kibővült szolgáltatási kört, szélesebb termékskálát kínál az Icopallal.

Az európai építészeti szektorban a vállalatcsoport piacvezető szerepét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a pincétől a tetőig prémium termékek tárházával várja az érdeklődőt. A piaci trendekben élen járó cégcsoport kiszolgálja mind a lakossági, mind az ipari projekteket, magastető és lapostetőrendszereik, vízzáró szigetelések kifejlesztése mögött közel 150 éves tapasztalat áll. 40 országban több mint 11.000 munkatárs dolgozik napi szinten azon, hogy a BMI Group által képviselt minőség időtálló, professzionális és trendkövető legyen, hogy az egyre bővülő kereslet egyre szélesebb kínálattal, valamint magas színvonalú szakértelemmel találkozhasson.

A Bramac eddig is élen járt a tetőrendszerek piacán. Nemcsak a termékfejlesztésre, hanem a szakemberek képzésére is nagy hangsúlyt fektet, a szakkonferenciák állandó résztvevője. A folyamatos innovációnak és a környezettudatos vállalatpolitikának köszönhetően évről-évre költséghatékonyabb megoldásokat kínál mind az építészek, mind az építkezni vagy felújítani vágyók számára. Az egyénre szabott megoldások a magasan képzett szakembergárdával kiegészülve a legkomplexebb fogyasztói igényeket is kielégítik. Az Icopal által forradalmasított lapostető-szigetelési technológia tökéletesen egészíti ki a Bramac „magastetős” szaktudását, világelső az SBS modifikált bitumenes lemezek kifejlesztésében, piacvezetőnek számít a vízzáró szigetelések, a pinceszigetelések, valamint meghatározónak a zöldtető rendszerek frontján. A magas szaktudás mellett minőségi anyagok, időtálló termékek garantálják az épületek hosszú távú védelmét.

A 21. században a dizájn gazdasági szerepe is folyamatosan nő, így a kivitelezésben alkalmazott technológiák kiválasztásánál a minőség mellett egyre fontosabb szempont a végeredmény esztétikuma. A Bramac és az Icopal termékei méltán viselik az innovatív jelzőt, nem véletlen, hogy a legnagyobb nemzetközi építészeti szakkiállítás többszörös díjazottjai, 2017-ben a Bramac oCool Tetőrendszerét, idén pedig az Icopal SBS Bitumenes zárólemezét ismerte el Construma Díjjal a szakmai zsűri, továbbá 2018-ra a Bramac tizedjére érdemelte ki a superbrands, valamint nyolcadjára a business superbrands elismeréseket. A szakszerű műszaki támogatás mellett az alacsony karbantartási költség hasonlóan fontos szempontnak számít mindkét cég esetében, szakértőik sokoldalú beépítési megoldásokkal, változatos kivitelezési lehetőségekkel járulnak hozzá az egyre bővülő felhasználói igények teljeskörű kiszolgálásához.

(x)

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások