hír pályázat

Módosult a Családi ház mintatervek ötletpályázatának határideje


d.adel | 2019.05.21

A 2019. április 18-án kiírt „Nemzeti Mintaterv Katalógus 2020 - Családi ház mintatervek” országos építészeti ötletpályázat leadási határideje módosult, az elektronikus feltöltés teljesítése és a postára adás határideje:
2019. július 31. 23:55.

Az ötletpályázat célja, hogy a magyar építész társadalom - beleértve az építész hallgatókat is - széleskörű bevonásával minden, Magyarország épített környezetének formálásával törődő építész elmondhassa a véleményét a jelen kor kihívásaira választ adó családi házról.

Folytatva a mintatervek 100 éves hazai hagyományát cél, hogy a beérkező pályaművek közül a legnívósabb terveket kiválasztva, majd azokat műszakilag egységesen feldolgozva 2020-ra előálljon egy, a vidék építészeti hagyományait tiszteletben tartó, ugyanakkor friss kortárs építészeti megoldásokban gazdag, jó minőségű, gazdaságos családi otthonokat kínáló szemléletformáló kortárs családi ház mintaterv katalógus.

E korlenyomat célja, hogy az igények széles körével rendelkező magyar családok megbízható segítséget kapjanak otthonaik megteremtéséhez.

Az ötletpályázaton való részvétel nem kötött tervezői jogosultsághoz, célunk, hogy minél szélesebb építész réteg kerüljön megszólítása. Támogató együttműködésed szeretnénk kérni az ötletpályázat határidő módosításával kapcsolatos hír tervlap.hu felületén történő megjelentetésében, melyhez mellékletben hirdetményi szöveget és grafikát is küldünk szíves felhasználásra.

További részletek és az ötletpályázattal kapcsolatos kérdésekre adott válaszok elérhetők a pályázat honlapján.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások