hír exkluzív RIBA ben derbyshire

Robogós betyárok ellen nyert csatát a RIBA korábbi elnöke


sebesp | 2023.05.15

Kiváló utcai harcosnak bizonyult Ben Derbyshire egykori RIBA elnök, aki a londoni Broadway Market kávézója előtt szállt szembe a biciklitolvajok bandájával.

A bámészkodók által rögzített képek, amelyeket Derbyshire osztott meg a közösségi médiában, azt mutatják, ahogy a 70 éves építész veszekszik a banda tagjaival El Ganso mellett. A sarokcsiszolóval felfegyverkezett banditák kísérlet azonban sikertelennek bizonyult, hogy ellopják az építész 2500 Angol Font (kb 1.000.000 Forint) értékű Brompton kerékpárját, amelyet a lánya biciklijéhez lakatoltak.

A felvételen látható, amint egyik kezével a telefont, a másikkal a biciklijét markolja, miközben a banda elsötétített sisakokban próbálja elkapni a biciklit. Ezután a fia és az El Ganso Cafe tulajdonosa segít neki, mire a tolvajok üres kézzel ellovagolnak.

Derbyshire, aki jelenleg a HTA Design építésziroda elnöke, közzétette a videót a Twitteren, és elmagyarázta, hogy összetűzésbe keveredett „sarokcsiszolós bajkeverőkkel”.

„Azt hittem, veszélyben vagyok. Főleg egy ponton eléggé beszorultam a helyzetbe, sok motor volt előttem és emberek mögöttem, és nem voltam abban a helyzetben, hogy elfussak, ha akarok. Azt hiszem, ami történt, az a támadók szemszögéből nézve túl bonyolult helyzetté vált, így feladták." – idézte fel Derbyshire a történteket.

Forrás: telegraph.co.uk / bdonline.co.uk

 

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások