hír DVM group Margitsziget szálloda

A DVM group folytatja a margitszigeti szállodafelújítást


d.adel | 2019.01.30
A DVM group ismét bizalmat kapott a Danubius Hotels Grouptól a margitszigeti Health Spa Resort következő felújítási fázisának kivitelezési munkálataira.

A megbízás többek közt a hatodik és hetedik emeleti vendégszobai szinteken 68 szoba felújítását öleli fel, melyeket különleges, kék búzavirág mintás kerámiafestett belső üvegfal díszít majd. Emellett megszépül a Platán étterem vendégtere és az első emeleti gyógyászati váró is. Új alakot ölt továbbá az épület legnagyobb előadóterme, a 260 ülőhelyes Star auditorium: modern rendezvénytechnikai berendezésekkel szerelik fel, és falai – korábbi íves alakjuk helyett – a jobb akusztikát szolgáló szögletesebb formát nyernek majd. A belsőépítészeti tervezést a Sütő Interior Architects látja el.

A DVM group már jelentős tapasztalatokkal bír a margitszigeti szálloda munkálatai terén, hiszen a cégcsoport 2014. óta több fázisban közel 170 szobát újított fel az elsőtől az ötödik emeletig. Legutóbb a hotel lobbyja, konferenciaterme és a gyógyászati recepciója született újjá a közreműködésükkel.

A bontás tavaly decemberben megkezdődött, a munkálatok 2019 tavaszán fejeződnek be.

Forrás: sajtóközlemény
További információ: a DVM group honlapján

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások