Ware-Nagy Orsolya | 2020.01.31

A 2020. évi, XVII. Nemzetközi Építészkongresszus hívószava: Ép-ítés, gyógyító építészet. Elsőként ismerjük meg a barcelonai székhelyű csoport, a The Care Lab tevékenységét!

Megkezdődött a jelentkezés az Építészkongresszusra: jelentkezéshez és a tervezett program megtekintéséhez kattintson ide!

Időpont: 2020. március 6., péntek
Helyszín: Puskás Aréna új konferenciaközpontja (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.)

Lekshmy Parameswaran és Herczeg László 2008-ban alapította a Fuelfor Healthcare Innovation dizájn tanácsadói irodát, mely az egészségügyi és gondozási szektorban nyújt formatervezési és dizájn szolgáltatást. Lekshmy Parameswaran a Camridge-i Egyetemen mérnöki, a Londoni Királyi Művészeti Főiskolán Művészeti diplomát szerzett, Herczeg László a budapesti MOMÉn végzett. 2008-ig mindketten a Philips Design formatervezői voltak, 2009-ben Kitten Scanner terméküket Red Dot díjjal ismerték el. A közös iroda megalapítása után, 2014-ben IDEA Bronz díjat nyertek, 2018-ban pedig a President's Design Award Singapore „Design of the year 2018” díját. 2017-ben The Care Lab néven alapítottak együttműködési platformot a szociális és egészségügyi szektor emberközpontú, szolgáltatásalapú újragondolását tűzve ki célul.

Tekintse meg Lekshmy Parameswaran TEDx előadását:

A The Care Lab tevékenységéről bővebben a honlapjukon olvashat.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások