színkép | 2016.07.08
Várják építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek jelentkezését az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Kulturális Örökség Napjaival együtt a Nyitott Templomok Napja (2016. szeptember 17.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2016. szeptember 17-én, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2016. július 31-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe!
Aki csak később tudja a programot beküldeni, semmi gond!
A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait ONLINE tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a Fidelio Ars Sacra Fesztivál 2016 különszámában, a www.ars-sacra.hu, a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA
ONLINE PROGRAM FELTÖLTÉS


Jelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1014 Budapest, Tárnok u. 5.
Telefon: +36 1 214 0858

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások