hír épületek Budapest irodaház

Hamarosan átadják a Mill Parkot a Soroksári úton


sebesp | 2018.05.21
A Skanska Munkavédelmi Hét programja keretében bejártuk a vállalat legújabb budapesti irodaház-fejlesztését, a Mill Parkot – adta hírül az iroda.hu

A Soroksári úton hamarosan elkészül a 36 ezer négyzetméteres irodakomplexum, melynek egyik tömbjében már az utolsó simításokat végzik, az irodakialakítás után már a bútorok is megérkeztek, így lassan jöhetnek a bérlők. A másik tömbben még javában zajlanak a befejező munkák, és mire minden csavar a helyére kerül, akkor összesen mintegy négyezer dolgozó munkahelye lesz a Mill Park.

Az irodaparkban egyedülálló mobil applikáció várja a bérlőket, akik így is kommunikálhatnak egymással, az épületüzemeltetőkkel, közösséget szervezhetnek, élettel tölthetik meg a komplexumot. Emellett számos megoldás jelzi, hogy a Skanska nagy hangsúlyt helyez a dolgozói jóllétre, amely mind fizikálisan, mind mentálisan az egészséges életmódra fókuszál.

Az egyik leglátványosabb szolgáltatás a dolgozók részére az az épületszárnyak által közrezárt, 5500 négyzetméteres park lesz, ahol az alkalmazottak kikapcsolódhatnak, vagy a kültéri tárgyalók egyikében dolgozhatnak. A multifunkcionális kert számos lehetőséget kínál, így például kültéri fitneszgépek, csocsó és pingpong lesz itt, valamint olyan tereket is kialakítanak, amelyek alkalmasak üzleti tárgyalásokra, kávézásra, de a dolgozók akár a teraszon is elfogyaszthatják az ebédjüket.

Számos terasz kap helyet az épületszárnyakban, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. A Soroksári út felőli részen a Duna-völgy rajzolódik ki, illetve a Budai hegyek teljes panorámája feltárul, így aztán perspektívából nem lesz hiány.

Forrás: blog.iroda.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások