hír

Hétvégi programok az Építészfesztiválon


d.adel | 2022.06.30

Az Építészfesztivál: Future Perfect összművészeti alkotótábor hétvégéjén (07.01.-07.03.) minden érdeklődőt szeretettel várnak a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Előadásokkal, beszélgetésekkel, várossétákkal, koncertekkel és egyéb programokkal készülnek a szervezők építészeknek és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt.

Az Építészfesztivál – Future Perfect az Építészfórum és az Építész Szakkollégium közös szervezésében megvalósuló összművészeti alkotótábor a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Az alkotótábor utolsó három napja (07.01.-07.03.) minden érdeklődő számára nyitott fesztivállá változik. A hétvége során lehetőség nyílik a hét közben tevékenykedő építős, elméleti, performatív workshopok munkájának megismerésére, emellett pedig különböző szakmai és társszakmákhoz kapcsolódó előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt a látogatók. A szakmai programok között lesznek előadások például az építészszerepek változásáról, a szocializmus vidámparképítészetéről, vagy épp a szocreál városépítészetről; valamint kerekasztal beszélgetések a zsugorodó városok problematikájáról, az utópiák irodalmi, építészeti és képzőművészeti vonatkozásairól, és az építőanyagok jövőjéről is. Esténként koncertekkel, zenei performanszokkal és bulival is készülünk, fellép többek között a JÜ, a ¡Nosnach, a Kinetic Erotic, Mátrai Péter, Esteban de la Torre és Mákó Rozi is.

Részletes infó és napi bontás a programokról a weboldalon, további részletek az Építészfesztivál Facebook-oldalán és a Facebook-eseménynél. 

Forrás: sajtóközlemény

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások