hír tervek Sportcsarnok UTE

Milliárdos sportfejlesztési program Újpesten


sebesp | 2016.09.23
Seszták Miklós Nemzeti Fejlesztési Miniszter és Wintermantel Zsolt polgármester írta alá azt a komplex sportfejlesztési programot, mely 100%-os állami támogatással már az idén elkezdődhet.

Két éves előkészítő munka végén 2016. szeptember 22-én íródott alá az a sportfejlesztési program, mely az UTE, Újpest Önkormányzata, és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium együttműködésében 100%-os állami támogatásból valósul meg.

A sportfejlesztési támogatás az UTE-n keresztül érkezik Újpestre, a megvalósuló létesítmények mind a hivatásos, mind a hobbisportolók igényeit kielégíti, a beruházások rekreácós és egészségmegőrző szerepet is betöltenek.

A fejlesztési program első ütemében egy multifunkcionális sportcsarnok, egy kézilabdapálya méretű edzőcsarnok, valamint három füves és három műfüves nagypálya valósul meg. A második ütemben felépül egy jég- és curlingcsarnok, meghosszabbodik a futófolyosó, megújul az atlétikapálya, készül egy futókör a hosszútávfutóknak, valamint streetball, strandröplabda és teniszpályák is megvalósulnak.


Forrás: UTE Klub

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások