hír exkluzív képzés öko-logikus építészet

Online képzés keretében visszanézhető az idei Öko-logikus Építészet konferencia


Ware-Nagy Orsolya | 2024.06.07

Tegnap utolsó állomásához érkezett az idei Öko-logikus Építészet konferenciasorozatunk: a győri Széchenyi Egyetem "Kocka" épületében hallgattuk a meghívott előadókat és a kapcsolódó termékismertetőket.

Az Öko-logikus Építészet konferencia idén a megváltozott jogszabályi környezettel, az életciklus-elemzéssel, valamint a MOL-Campus high tech öko megoldásaival foglalkozott – az ország jelenleg, és valószínűleg még hosszú ideig legmagasabb épülete egyben a budapesti konferencia helyszíne is volt. A budapesti konferencia élő közvetítését számos vidéki kamarából követhették azok, akik személyesen nem tudtak, vagy nem akartak eljönni. Múlt héten Szolnokra, tegnap pedig Győrbe látogattunk a konferenciával. Az online közvetítés hallgatóival együtt kb. 400-an vettek részt a HuGBC-vel közösen szervezett rendezvényen. 

Aki azonban lemaradt róla, még online képzés keretében is elvégezheti, két kreditpontért. Az online képzésre ide kattintva lehet jelentkezni.

Az online képzés a budapesti konferencia közvetítésének felvétele alapján készült. A felvétel mindenki számára elérhető: amennyiben valaki nem igényel kreditpontot, úgy ingyen hozzáférhet az előadásról készült felvételhez ezen a linken. (A képzésre való jelentkezés a teszt kitöltéséhez, a két kreditpont megszerzéséhez szükséges.)

A budapesti konferenciáról itt írtunk részletesebb beszámolót. 

További elérhető online képzéseink pedig itt találhatóak.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások