sebesp | 2015.11.24
A Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ és a Budapesti Városarculati Kft. közösen hirdeti meg a Budapestinfo Pontok újratervezésére vonatkozó pályázatot.

A Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ és a Budapesti Városarculati Kft. közösen hirdeti meg a Budapestinfo Pontok újratervezésére vonatkozó pályázatot.

Jelenleg a fővárosi terek turisztikai szempontból frekventált részein megjelenő információs pultok nem illeszkednek a kiemelt jelentőségű helyszínekhez és nem támogatják az információs tevékenységet sem. Tekintettel a turisztikai információs tevékenység közszolgáltatási jellegére, valamint turisztikai és városarculatot alakító szerepére, szükséges egységesíteni az információs pavilonok megjelenését. Az egész évben kihelyezett mobilpultok helyett olyan brand-értékű Budapestinfo Pavilonok megtervezése és elhelyezése a cél, amelyek Budapest turisztikai információs szolgáltatásának minőségét tovább emelik, és a Főváros emblematikus utcabútorává válhatnak. A pályázat tárgya a Főváros főbb turisztikai csomópontjain kihelyezett egyedi budapesti arculatú, turisztikai célú információs pavilon megtervezése.

A beküldött anyagoknak az információs pontok megjelenésében a városarculati és turisztikai szerepet kell kiemelnie. A kiírók brand-értékű, emblematikus, akár építményként is funkcionáló objektumokra várnak terveket.

A tervben részletesen ki kell dolgozni az információs pontok megjelenését és konkrét alkalmazhatóságát a megadott helyszíneken. A pályaműnek ismertetnie kell, hogy a megtervezett információs pontok hogyan alkalmazkodnak a turisztikai feladat ellátásához, amely egyszerre egységes arculattal fogja össze a főváros turisztikai információs rendszerét.

A pályázat beküldésének határideje: 2015. december 21. 24:00

A pályázati anyagot pdf-ben várják, egyszerű regisztrációs felületen tudják feltölteni a pályázatban részt venni kívánók.

Kapcsolódo oldal: Budapestinfo.hu
A részletes pályázati kiírás innen letölthető.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások