cikk

Prefarenzen 2021 – Pályázati felhívás


d.adel | 2020.04.14

Mindannyiunkat rengeteget foglalkoztat a jelenlegi szituáció, melyet reméljük, mindannyian jól vészelünk át. Mivel pozitívan tekintünk a jövőre, felkérjük, hogy különleges PREFA projektjeivel pályázzon a PREFArenzen 2021 helyeire.

PREFArenzen – az alumínium és az építészet fóruma – az a felület, ahol az innovatív és építészetileg kiemelkedő, alumíniumból készült tető- és homlokzati megoldások találkoznak. Publikációk, prezentációk, előadások, szakmai utak, és még sok más formájában teret adunk az inspirációknak és a szakmai egyeztetéseknek.

Mindez a PREFA, az innovatív alumínium tetők és –homlokzatok gyártójának, projekt-tanácsadói csapatának, és több, mint 20 országra kiterjedő értékesítési hálózatának a segítségével jön létre.

Egyszerű benyújtás, kevés részlettel

Tudjuk, hogy az idő mindig szűkös, és értékes. Ezért most csak néhány adatot és képek kérünk Öntől, az első fordulóban. További információkra csak a végső döntés időszakában lesz szükségünk. A részvétel természetesen ingyenes. Adataikat bizalmasan, csak belső használatra kérjük el, a projektek kiválasztásához, és azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

További kérdései vannak?

PREFArenzen – az alumínium és az építészet fóruma – sokat nyújthat Önnek. A részleteket a www.prefa.de/architekten-planer/prefarenzen/ oldalon találja. Kollégáink is örömmel segítenek a megválaszolásban: sandor.forro@prefa.com; office.hu@prefa.com.

És most elérkezett az idő, hogy benyújtsa pályázatát!

https://www.prefa.de/prefarenzen-einreichung/ vagy https://uk.prefa.com/prefarenzen-submission

(X)

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások