hír rendezvény képzés

Szalmabála építési képzés


kozzsu | 2016.04.20
Az Energia és Környezet Alapítvány képzést szervez, ahol a szalmabála építés iránt érdeklődők elsajátíthatják ennek a technológiának az alapjait.

A szalmabála egy olyan építő anyag, amelyet ma még kevesen ismernek, de olyan jó tulajdonságokkal rendelkezik, hogy méltán helye van a hazai építőiparban. A szalmabálából készült épületek egyesítik a környezettudatosságot, az energiatakarékosságot, és a kreatív építészeti magoldásokat.

Mire jó a képzés?
Sokan szeretnének szalmabála épületeket építeni maguknak. A képzésen megismerkedhet a résztvevő mindazon szemponttal, amire egy jól működő szalmabála épület tervezésekor, üzemeltetésekor oda kell figyelni.
A szalmabála épületek megvalósításakor, sokféle speciális ismeretre, tapasztalatra van szükség, azért, hogy az eltervezett épület jó minőségben épüljön meg, és így képes legyen a valóságban is arra, amit a rendszer potenciálisan tud. Az ácsok, kőművesek egyelőre nem ismerik a bála épületek kivitelezésére jellemző technikai fogásokat. Ezért szükséges az építkezésen a szalmabála technológiához értő műszaki vezetés.
A kalákás építkezések is igényelnek figyelmet, és szakértelmet. Mind az épülettel kapcsolatosan, mind a kaláka megszervezésével kapcsolatban. Ezeket az ismereteket is áttekintjük.

ELMÉLETI KÉPZÉS
időpont: 2016. július 27. 08:30-18:00
helyszín: Töltéstava, Művelődési ház
Ár: 10 000 Ft + 2000 Ft tananyag

GYAKORLATI KÉPZÉS
időpont: 2016. július 28. - 31. 09:00-
helyszín: Töltéstava, Virág utca 20.
Ár: 10 000 Ft/nap -
minimum 2 nap részvételt javasolunk annak érdekében, hogy minden munkafolyamatot kipróbálhasson a résztvevő.

További információ:
Ilyés Tímea
ENERGIA ÉS KÖRNYEZET ALAPÍTVÁNY
energiaeskornyezet@gmail.com
30/495-0425

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások