cikk

Terrán AddOn: megújult és kiegészült, már a Terrán Generon is elérhető a felületen


d.adel | 2022.06.29

A Terrán az építészek igényeinek is maximálisan eleget téve megújította az ArchiCAD program alá beépülő Terrán AddOn-t, így már egyetlen gombnyomással minden információ rendelkezésére áll. Ráadásul a felület extra funkcióval is bővült: ezentúl a Terrán Generon napelemes tetőcserépről is friss tervezői információk érhetők el.

A Terrán számára kiemelten fontos, hogy segítse, edukálja mind a lakosságot, mind a szakembereket. Az építészek munkájának támogatása, a kamarákkal, szakmai szervezetekkel való partnerség kiemelt prioritású a cég életében, ezt bizonyítja a Magyar Építőművészek Szövetségével kötött hosszú távú szakmai együttműködés is.

A Terrán AddOn megújult

A közelmúltban a Terrán saját weboldalán egy kifejezetten az építészeknek szóló platformot hozott létre, ahol a termékek általános műszaki bemutatása mellett részletes és hasznos információkat kaphatnak a komplett Terrán tetőfedő rendszerről.

A cég több mint egy évtizede fejleszt olyan speciális beépülő felületet, amelynek segítségével a Terrán tetőcserepek és kiegészítők tervekbe integrálása egyszerűvé válik. A legfrissebb, kizárólag az ArchiCAD alá beépülő Terrán AddOn a széleskörű felhasználói igényeknek megfelelve egy komplex tervezéstámogató felületet kínál, amelynek segítségével – akár az ArchiCAD felületének elhagyása nélkül – minden releváns, fontos információ elérhető. Így nemcsak a tetőcserepekről, hanem a kiegészítő termékekről is egyetlen gombnyomással elérhetővé válik minden hasznos információ, például a speciális beépítési alapadatok, illetve fotorealisztikus látványkép is készíthető, teljesebbé téve így a tervet.

Kiegészült a Terrán Generonnal

Az AddOn nemcsak megújult, hanem ki is egészült: mostantól a Terrán Generon napelemes tetőcserépről naprakész részletes tervezői információk érhetők el – csomópontok, alátéthéjazati információk, termék leírások, adatok, teljesítmény nyilatkozatok –, valamint a napelemes tetőcserép a tervekbe beilleszthető (az előírásoknak megfelelő szabályokkal) és ráhelyezhető a megrajzolt tetőre, így a látványterven a Terrán Generon esztétikai előnyét is láthatja az építtető már a tervezési fázisban. 

Az ArchiCad AddOn letölthető a Terrán weboldaláról, ahol további információk is elérhetők a megújult felületről. 

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások