hír fenntartható építészet skanska bérlő

Újabb bérlők választották a H2Offices első ütemét


MagócsiAnikó | 2023.07.25

A Skanska az MBH Gondoskodás Nyugdíj- és MBH Gondoskodás Egészségpénztárt is üdvözölheti a H2Offices első fázisának új bérlői között. A bérlők Budapest központi részén élvezhetik a változatos és fenntartható környezet előnyeit, és az épület innovatív jellemzőit kihasználva fejleszthetik tevékenységüket.

Az MBH Gondoskodás Nyugdíjpénztár és MBH Gondoskodás Egészségpénztár Magyarország két, nagy múltra visszatekintő, komoly tagsági bázissal rendelkező vezető önkéntes pénztára. Az irodakomplexum 2023 negyedik negyedévétől összesen 1064 négyzetméternyi területet biztosít majd a pénztárak számára, beleértve az iroda- és ügyfélkiszolgálási helyiségeket is.

„Üdvözöljük az MBH Gondoskodás Pénztárakat a H2Offices dinamikus közösségében, és biztosak vagyunk benne, hogy ki fogják tudni aknázni az épület fenntartható és innovatív tulajdonságait, valamint az egyedülálló munkakörnyezet előnyeit. Az a döntésük, hogy iroda- és kiskereskedelmi területet is bérelnek, még inkább alátámasztja, milyen sokrétű értéket kínál az elsőrangú fejlesztésünk” – mondta Cseke Amarilla, a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának Magyarországért felelős bérleti és vagyonkezelési vezetője.

„Izgatottan várjuk, hogy beköltözhessünk a H2Offices-be, egy olyan irodaházba, ami Pénztárunkhoz hasonlóan valóban jövőorientált. Nemcsak kiváló elhelyezkedése és megközelíthetősége, hanem az általa sugárzott modernitás és fenntarthatóság is mellette szólt. Ez jelentős lépés lesz az ügyfélélmény növelésében és tükrözi az általunk nyújtott prémium színvonalú gondoskodást. Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek az útnak” – hangsúlyozta Lukács-Szalkay Petra, az MBH Gondoskodás Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

Dr. Nagyiványiné Fodor Katalin, az MBH Gondoskodás Egészségpénztár ügyvezető igazgatója elmondta: „A H2Offices melletti döntés a fenntarthatóság, valamint ügyfeleink és munkavállalóink jólléte iránti elkötelezettségünkben gyökerezett. Az épület legkorszerűbb zöld elemei és az emberközpontú környezet teljes mértékben illeszkedik alapvető értékeinkhez."

Egyre több szervezet választja az irodaházat új székhelyéül. A bérlők értékelik a kiváló elhelyezkedést, a csúcstechnológiás funkciókat, az energiahatékony dizájnt, az ESG-hez igazodó gyakorlatokat és az épület által kínált barátságos környezetet.

A NAI Hungary CELand szakértői segítették a Pénztárakat a bérbeadási folyamat során. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a bérlők ránk bízták képviseletüket a bérbeadási folyamat során. Sikeres együttműködést kívánunk mind a Skanskának, mind az MBH Gondoskodás Pénztáraknak!” – mondta Lóska Erika, a cég bérbeadási üzletágának vezetője és partnere.

A H2Offices megkapta a WELL v2 Core & Shell előtanúsítványt, és a közelmúltban megszerezte a LEED Core & Shell 4-es verziójú minősítést, utóbbit Magyarországon eddig elért legmagasabb pontszámmal. Az épület elérte az Access4You Gold minősítést is, amely mutatja, hogy a fejlesztés inkluzív és hozzáférhető környezetet teremt.

Az irodaház az ember- és természetközpontú dizájn egyedülálló kombinációját képviseli, erősíti a természettel való kapcsolatot, és a szolgáltatások figyelemre méltó skáláját kínálja. Az épületet használók és a helyi közösség parkosított, hangulatos és nyitott, kis tóval kialakított kertben pihenhetnek. A tetőtéri futópálya lenyűgöző kilátást nyújt a városra. Az itt dolgozók testi-lelki komfortérzetének biztosítására a legújabb technológiai megoldásokat vezették be. Az irodaház kiemelten kezeli az energiahatékonyságot, ami alacsonyabb üzemeltetési költségeket eredményez, és környezetbarát, nagyra értékelt megoldássá teszi. A bérlői modern és fenntartható irodaterületre számíthatnak, amely elősegíti jóllétük és produktivitásuk fokozását.

Forrás: sajtóanyag

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások