hír rendezvény

Érdekes sportlétesítmények a VIII. Épületszerkezeti Konferencia programjában

2018. november 20.


Csépé | 2018.10.18
A Puskás Stadion, az Alba Aréna, Gödöllő Városi Sportcsarnoka, a pannonhalmi Kosárlabdacsarnok és a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont is szerepel a BME Épületszerkezettani Tanszék épületszerkezeti konferenciájának programjában, melyet tűzvédelmi, sportpadlós és akusztikai előadások egészítenek ki.

A BME Épületszerkezettani Tanszéke – nyolc éve – Gábor László professzor úr 100. születésnapja tiszteletére szervezett először Épületszerkezeti Konferenciát. A rendezvény hagyományt teremtett; ezt követően évente más témában került sor egy-egy szakterület átfogó elemzésére, az ezzel kapcsolatos kutatói, szakértői, szaktervezői és oktatói tapasztalatok összegzésére. A hiánypótló szerepet betöltő szakmai konferenciák cégismertetőktől, termékektől mentesen tárgyaltak témákat (például környezettudatos építés, épületrekonstrukció, épületfizika, különleges épületek stb.) vagy épületszerkezeti elemeket (például vízszigetelések, homlokzatok).


A 2018. évi konferencia a sportcélú épületek és az ezeknél alkalmazott műszaki megoldások ismertetését tűzte ki célul. A megközelítés páros bemutatásokon keresztül történik, hiszen az építészeti elképzelés épületszerkezeti megoldások segítségével, az épülettervezés folyamatában feloldódva adja meg a létesítmények végső esztétikai, illetve használati értékét.

A konferencia időpontja: 2018. november 20., kedd

A konferencia helyszíne: BME K. épület, I. emelet Díszterem (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.)

További információk, jelentkezés ide kattintva érhető el

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások