hír pályázat rendezvény kiállítás csarnok pályázat

Keressük Magyarország legjobb csarnoképületeit!

Pályázzon az 5 régió 10 Csarnok Nagydíjára!


Csépé | 2013.06.11
Egy csarnoképület is lehet építészetileg igényes, szemet gyönyörködtető, míves kivitelű – ezt kívánja bizonyítani a Build Communications, a Metszet építészeti folyóirat és az Építési Megoldások szaklap pályázata. Az elmúlt 5 évben Magyarországon megvalósult, bármilyen funkciójú, méretű és technológiával készült csarnokkal lehet pályázni.

Az elmúlt 5 évben Magyarországon megvalósult, bármilyen funkciójú, méretű és technológiával készült csarnokok közül nemcsak a zsűri, hanem a szakmai közönség is kiválasztja kedvenceit. Az internetes szavazással induló pályázat második fordulójában a legjobbnak bizonyuló tervezők régiónként egy-egy szakmai konferencia közönsége előtt mutathatják be épületüket, amik közül a szakmai közönség és a zsűri is kiválasztja a legjobbnak ítélt munkát. Azaz az öt regionális Csarnokmegoldások konferencián két-két díjat lehet elnyerni. A díjazott csarnokokat a szaklapok is bemutatják.
A pályázaton nevezési díj nincs! Mindössze néhány fotót és az alapadatokat kell elküldeni e-mailben (csarnoknagydij@tervlap.hu). Akik június 21-ig jelentkeznek, már a július 1-jén kezdődő szavazás kezdetétől részt vesznek a közönség kegyeiért folyó versenyben. A szavazás szeptember 10-éig tart, egy szavazó naponta egyszer szavazhat.

Régiók
Győr – Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Veszprém megye, Vas megye. (Itt a konferencia szeptember 24-én lesz.)
Budapest – Budapest, Pest megye, Fejér megye, Nógrád megye (Itt a konferencia szeptember 26-án lesz.)
Miskolc – Heves megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye (Itt a konferencia október 1-én lesz.)
Pécs – Zala megye, Somogy megye, Baranya megye, Tolna megye (Itt a konferencia október 3-án lesz.)
Szarvas – Bács-Kiskun megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Csongrád megye, Békés megye (Itt a konferencia október 8-án lesz.)

Zsűri
Elnök: Dobai János DLA, az Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék tanszékvezetője
Tagok: Polgár László (ÉTE; FIB; MÉÁSZ Beton Tagozat; MABESZ), Csanády Pál építész, a Metszet főszerkesztője

A konferencián tartott előadások alapján a résztvevők leadhatják szavazataikat a közönségdíjra, illetve a zsűri döntése alapján születik meg a nagydíj nyertese: helyszínenként így 2-2 díjat adunk át.

Pályázatok beküldése: csarnoknagydij@tervlap.hu
Nevezési díj nincs.
Szavazási időtartam: 2013. július 1 - szeptember 10.

A pályázáshoz az alábbi adatok megküldése szükséges:

Pályázó neve:

Pályázó telefonszáma:

Csarnoképület neve, funkciója:

Befejezés éve:

Csarnoképület helye (település):

Mely régióban pályázik:

Amennyiben a zsűri döntése alapján bekerül az első 10 közé, ki tartja a konferencián az épület 5 perces, vetítettképes bemutatását:

Fotó a kész csarnoképületről (legalább 3 külső fotó, csatolt fájlban, legalább 1024x768 pixel méretben) (10 MB feletti levelet óriásfájlküldővel fogadunk csak)

További részletek és a beküldéssel kapcsolatos információk: www.buildrendezvenyek.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások