sebesp | 2017.01.26
Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven nyílik egy 214 szobás hotel, amely a Hilton szállodalánc harmadik szállodája lesz Budapesten.

Az újonnan épülő hotel legfelső, 9. szintjéről lélegzetelállító kilátás nyílik a Szent István-bazilikára és az operaházra. A szállodában bőséges, látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár várja majd a vendégeit – olvasható a közleményben.

A Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry is helyet kap a hotelben, amely egy olyan nonstop delikátüzlet elnevezése, ahol italokat, harapnivalókat és a legszükségesebb egészségügyi és kozmetikai termékeket lehet beszerezni. A szálloda az üzleti utazókra is épít, a három tárgyalóterem mellett business center várja majd a vendégeket.

A VI. kerületi Lázár utca 11-13. szám alatt nyíló Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a Budai Várnegyedben található Hilton Budapest és a Váci úti Hilton Budapest City szállodákhoz. A 2018-ban nyíló új belvárosi szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti majd, amely jelenleg 16 hazai hotel, köztük több ötcsillagos luxushotel és négycsillagos gyógyszálloda üzemeltetésért is felelős.

Forrás: www.travelo.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások