kiállítás

Áprilisban ismét Construma

Telefonos applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, helyszíni tájékozódását


AdVe | 2022.03.21

2022 tavaszán – két év kihagyás után – ismét fizikai valójában várja a 40. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és a 10. OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás a kiállítókat és látogatókat. Április 6. és 10. között közel négyszáz kiállító mutatja be újdonságait, szolgáltatásait, termékeit a megújult kiállítási központ pavilonjaiban.

 

ÚJ PAVILONSTRUKTÚRA

A megújult terület új kiállításelrendezési lehetőséget is lehetővé tesz. A teljesen megújult Hungexpo legnagyobb pavilonjában (A) lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban pedig a megújuló energiákkal, épületgépészettel kapcsolatos témakörök. Ez utóbbiakhoz az idén nagyon hangsúlyos kiállítói jelenlét kapcsolódik; elsőként telt meg ez a pavilon. A Reneo témakörhöz kapcsolódik majd egy napelemszerelési szakmai verseny, számos konferencia és szakmai workshop is. Az OtthonDesign tematikailag jobban szétbontva mutatja majd meg a lakberendezés legújabb trendjeit, kínálatát.

 


 

 

CONSTRUMA-DÍJ

A Construma kiállítási csokor keretében 2022-ben is díjazzák a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként mutatva be azokat a szektor valamennyi szereplőjének. A Construma-díjra a Construma, az OTTHONDesign és a Reneo kiállításokra bejelentkezett cégek pályázhattak. Több mint 20 pályázat érkezett, melyeket rangos szakemberekből álló zsűri bírált el. Idén az alábbi cégek és termékek kapták meg a rangos elismerést:

  • EU-Solar Zrt. – Growatt SPA 4000-10000TL3 BH
  • Grand Union Kft. – Kinspan BioFicient biológiai szennyvíztisztító kisberendezés
  • Leier Hungária Kft. – Leier klímafödém
  • Mapei Kereskedelmi Kft. – Kerapoxy Easy Design
  • Masterplast Hungária Kft. – Isomaster EPS 150 G
  • Rotovill Kft. – Aux Kappa 3,5 kW monosplit klímaberendezés
  • Szépítők Bemutatóterem Kft. – Decork Façade (parafatartalmú hőszigetelő dekorvakolat)

A díjakat a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitó keretében, április 6-án 13 órakor adják majd át.

 

TARTALMAS SZAKMAI PROGRAMOK

Összeállt a szakmai partnerek által szervezett programok sora is, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. A programok a kiállítási pavilonokban zajlanak majd. Az aktuális programok ITT elérhetők.

 

HIBRID KIÁLLÍTÁS – MÉG TÖBB ELÉRHETŐ ÜZLETI PARTNER

A kiállítást 2022-ben hibrid formában rendezik meg, azaz a fizikai kiállítás mellett online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek, a chat funkció segítségével pedig akár írásban vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható. Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részvevő cégek számára.

 

HUNGEXPO APP – A LÁTOGATÓK KÉNYELMÉÉRT

2021 őszén indult el és azóta már több kiállításon is jól működött a Hungexpo új szolgáltatása, a mobilapplikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az alkalmazás segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

 

NYITVATARTÁS, JEGYVÁSÁRLÁS, REGISZTRÁCIÓ

A Construma / OtthonDesign kiállítási csokor 2022. április 6. és 10. között, naponta 9-tól 18 órág (vasárnap 17 óráig) lesz nyitva. Az első három nap a szakmai látogatóké, a hétvége pedig az építkező, felújításra készülő nagyközönségé. 

A jegyvásárlás és szakmai regisztráció elérhető a honlapon és a Hungexpo App-ban. 

Bővebb információ: www.construma.hu

 


 

KIADÓNK STANDJA a Construmán: 
A pavilon 311G

ÉPÍTKEZŐI KONZULTÁCIÓ a jogszabályokkal és ügyintézéssel kapcsolatos kérdésekről:
április 9., szombat, 15 óra, D pavilon nyílt színpad

Várjuk az érdeklődőket!


 

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások