hír pályázat állás építész tervező

Építész tervezők és urbanisták jelentkezhetnek közalkalmazottnak


Csépé | 2013.01.03
Már keresik az istvánmezei sportközpont (Puskás Stadion és környéke) vezető tervezőit, várostervezőit (a kamarák tiltakozása ellenére), illetve a kormányhivatalokba építész tervezőket, több helyre főépítészt.

Az új közigazgatási állásportálon, a https://kozigallas.gov.hu oldalon a Nemzeti Sportközpontok (NSK) projektvezető építészét és várostervezőjét. A projektvezető feladata a "budapesti Istvánmező rehabilitációs programja, kiemelten a Budapesti Olimpiai Központ integrált rekonstrukciója programhoz kapcsolódó (...) ingatlancsoport I. üteme megvalósításának teljeskörű koordinálása a projektindító megbeszéléstől a kivitelezés megkezdéséig", míg a vezető településtervező feladata ugyanezen terület "városépítészeti tervének - kerületi építési szabályzatának - elkészítése". (Mint ismeretes, ezen program ellen tiltakoztak a kamarák.) (Talán ezért is került bele a kiírásba az elvárt kompetenciák közé a "maximális lojalitás, terhelhetőség, jó problémamegoldó képesség".)
A Közigállás honlapján egyébként Sopronba, Martonvásárba, Csurgóra és Pesterzsébetre (XX. ker.) keresnek főépítészt (köztisztviselőt), hatósági ügyintézőt Oroszlányba, Bélapátfalvára, Törökszentmiklósra (közalkalmazottat).
Valamiért itt nem lehet megtalálni, de az egyik állásközvetítő cégnél (itt) ArchiCAD-ben tapasztalt építész tervezőket keresnek megyei (és fővárosi) kormányhivatalokba.
Előbbinek január 17., utóbbinak január 10. a jelentkezési határideje!

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások